Peste doar 5 zile, Manchester United va disputa finala Europa League contra lui Villarreal, meci care se va juca în Polonia, la Gdansk. "Diavolii" pun mare preț pe această partidă, pentru ei fiind ultima șansă de a încheia sezonul cu un trofeu câștigat.
Din păcate pentru el, Ole Gunnar Solskjaer nu va putea alinia cel mai bun 11 în meciul de miercurea viitoare, iar principala absență va fi cea a căpitanului Harry Maguire. Acesta a suferit leziuni ale ligamentelor gleznei în victoria cu 3-1 a lui United contra celor de la Aston Villa, din urmă cu două săptămâni. Fundașul se luptă să-și revină la timp, dar Solskjaer a recunoscut că șansele ca el să fie pe teren sunt aproape nule.
"El (n.r. Harry Maguire) merge, dar este un drum lung de la mers la alergare.Sincer să fiu, nu cred că îl vom vedea pe teren la Gdansk. Va călători însă cu noi și vom vedea care este starea sa până marți seara, la ultima sesiune de antrenament.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34
Face progrese de la zi la zi, dar ligamentele au nevoie de timp pentru a se vindeca.", a declarat Solskjaer, citat de Mirror Sport.
https://i.eurosport.com/2021/05/10/3129601.jpg

Solskjaer: "Harry este un lider"

Deși nu va putea juca, Solskjaer e convins că Maguire va fi de folos echipei înaintea finalei cu Villarreal: "Harry este o persoană foarte importantă în vestiar și un lider al echipei. Când jucam fără fani îl auzeam din tribună. Vrea ca echipa să se descurce bine. Se va asigura că toată echipa este pregătită pentru finală."
Pe lângă Maguire, Solskjaer nu se va putea baza nici pe Anthony Martial, scos de mai multă vreme din circuit de o accidentare. În schimb, managerul "diavolilor" a menționat că ceilalți doi jucători cu probleme de sănătate în ultima vreme, Scott McTominay și Fred, vor fi apți de joc la ora meciului.
Manchester United va încerca să câștige pentru a 2-a oară în istorie Europa League. Prima dată, clubul de pe Old Traffod a triumfat în 2017, după o victorie cu 2-0 în finală contra Ajax-ului.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40