Perform

Solskjaer atrage atenția: "Să nu ne bazăm pe Europa League pentru calificarea în Champions League!"

Solskjaer atrage atenția: "Să nu ne bazăm pe Europa League pentru calificarea în Champions League!"

27/02/2020 la 12:47Actualizare 27/02/2020 la 12:50

Manchester United încearcă să revină în UEFA Champions League din sezonul viitor, luptând pe 2 planuri pentru a realiza acest obiectiv.

Managerul celor de la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a vorbit înaintea partidei retur cu cei de la Club Brugge din 16-imile Europa League despre posibilitatea ca echipa sa să se califice în viitoarea ediție a UEFA Champions League prin câștigarea Europa League.

Man United este pe locul 5 în campionat, la 3 puncte în spatele celor de la Chelsea. Dacă suspendarea celor de la Manchester City este păstrată după apelul la TAS. În tur, în Belgia, scorul a fost 1-1.

" Nu știi niciodată în cupe. Nu poți prezice ce se va întâmpla, nu poți să te bazezi pe ele, nu poți spune că sigur vei câștiga. Sunt echipe bune rămase în ea. Poate fi o zi proastă, poți să întâlnești pe cineva mai puternic. Nu poți să te gândești decât la următorul meci și să încerci să faci cât de multe puncte poți în campionat"

Solskjaer a vorbit și despre situația financiară de la United, afectată de ratarea prezenței în actualul sezon al UEFA Champions League

" Suntem un club mare, avem o situație financiară bună, dar cu cât suntem mai mult timp în afara competiției, cu atât vom suferi mai mult. Desigur că este un motiv să ne ambiționăm să revenim în UEFA Champions League din punct de vedere sportiv, dar și financiar pentru ajutarea clubului"

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.