Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Solskjaer pregătește o surpriză la Astana. Manchester United aruncă în luptă un belgian necunoscut

Ion Alexandru

Actualizat 28/11/2019 la 08:55 GMT+2

Manchester United joacă în premieră în Kazahstan, iar Ole Gunnar Solskjaer vrea să bage în teren o echipă plină de puști talentați. Largie Ramazani este vârful generației sale și a impresionat la echipa sub 23 de ani a clubului. Belgianul a fost luat în lot pentru disputa din Europa League.

Largie Ramazani, Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Largie Ramazani a venit în vară de la Charlton. Fostul mijlocaș din perioada Ferguson, Nicky Butt l-a remarcat și l-a convins să semneze cu Manchester United.
Puștiul belgian care a crescut la Anderlecht a făcut progrese uriașe în ultimele trei luni, iar secundul lui Solskjaer Mike Phelan l-a urmărit la ultimele 5 meciuri. Antrenorul său de la echipa sub 23 de ani a lui Manchester United, Neil Wood l-a caraterizat pentru ziarul local Manchester Evening News.
A crescut foarte mult. Are o viteză deosebită și este genul de jucător care poate marca împotriva oricui

Șansa puștilor de la Manchester United

Solskjaer a mers la ultima partidă, cu Sunderland, special pentru a vedea ce poate puștiul despre care are referințe foarte bune. Largie Ramazani a dat două goluri în victoria cu 3-0 și acum este în Kazahstan pregătit să debuteze în această seară pentru echipa mare a lui Manchester United.
Ole Gunnar Solskjaer
Echipa engleză este deja calificată în primăvara Europa League și Solskjaer are astfel șansa de a vedea pe teren jucători care pot înseamna ceva deosebit pentru Manchester United în viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo