Nicolae Stanciu este într-o perioadă excelentă la Slavia Praga. Campionii Cehiei au reușit o performanță mare prin eliminarea din Europa League a englezilor de la Leicester, locul 3 în Premier League. Stanciu a pasat decisiv la unul dintre golurile care au adus calificarea Slaviei, iar UEFA l-a nominalizat în sondajul pentru "Golul săptămânii în Europa League". Aceasta se desfășoară pe twitter, iar fanii cehi și români l-au pus pe Stanciu în fruntea preferințelor.

Stanciu v Hagi, în optimile Europa League

Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 9 ORE
Echipa lui Stanciu, Slavia Praga a trecut de Leicester și va da de o altă echipă britanică. Cu Ianis Hagi pe teren, Glasgow Rangers s-a impus fără emoții în fața belgienilor de la Antwerp și se va lupta pentru calificarea în sferturi cu Slavia.
https://i.eurosport.com/2021/02/26/3002311.jpg
„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o «dublă” interesantă», a spus Nicolae Stanciu, după tragerea la sorți. Dubla Slavia - Rangers se va juca pe 11 și 18 martie, iar primul meci este la Praga.
Fotbal
Ianis Hagi, anunț uriaș făcut în presa din Scoția
ACUM 11 ORE
Scottish Premier League
Ianis Hagi, tot mai aproape de a deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers
18/10/2021 LA 11:37