Nicolae Stanciu este într-o perioadă excelentă la Slavia Praga. Campionii Cehiei au reușit o performanță mare prin eliminarea din Europa League a englezilor de la Leicester, locul 3 în Premier League. Stanciu a pasat decisiv la unul dintre golurile care au adus calificarea Slaviei, iar UEFA l-a nominalizat în sondajul pentru "Golul săptămânii în Europa League". Aceasta se desfășoară pe twitter, iar fanii cehi și români l-au pus pe Stanciu în fruntea preferințelor.

Stanciu v Hagi, în optimile Europa League

Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Echipa lui Stanciu, Slavia Praga a trecut de Leicester și va da de o altă echipă britanică. Cu Ianis Hagi pe teren, Glasgow Rangers s-a impus fără emoții în fața belgienilor de la Antwerp și se va lupta pentru calificarea în sferturi cu Slavia.
https://i.eurosport.com/2021/02/26/3002311.jpg
„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o «dublă” interesantă», a spus Nicolae Stanciu, după tragerea la sorți. Dubla Slavia - Rangers se va juca pe 11 și 18 martie, iar primul meci este la Praga.
Fotbal
Nicolae Stanciu, fotbalistul român al anului 2022 în ancheta GSP. Reacția internaționalului român
15/11/2022 LA 21:24
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24