Nicolae Stanciu este într-o perioadă excelentă la Slavia Praga. Campionii Cehiei au reușit o performanță mare prin eliminarea din Europa League a englezilor de la Leicester, locul 3 în Premier League. Stanciu a pasat decisiv la unul dintre golurile care au adus calificarea Slaviei, iar UEFA l-a nominalizat în sondajul pentru "Golul săptămânii în Europa League". Aceasta se desfășoară pe twitter, iar fanii cehi și români l-au pus pe Stanciu în fruntea preferințelor.

Stanciu v Hagi, în optimile Europa League

Liga
Real Madrid - Barcelona | Hagi a prefaţat El Clasico: cine sunt urmaşii săi în cele două loturi
09/04/2021 LA 12:01
Echipa lui Stanciu, Slavia Praga a trecut de Leicester și va da de o altă echipă britanică. Cu Ianis Hagi pe teren, Glasgow Rangers s-a impus fără emoții în fața belgienilor de la Antwerp și se va lupta pentru calificarea în sferturi cu Slavia.
https://i.eurosport.com/2021/02/26/3002311.jpg
„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o «dublă” interesantă», a spus Nicolae Stanciu, după tragerea la sorți. Dubla Slavia - Rangers se va juca pe 11 și 18 martie, iar primul meci este la Praga.
Fotbal
Rangers i-a stabilit preţul lui Ianis Hagi. Românul, "de neatins"
01/04/2021 LA 09:53
World Cup Qualification UEFA
Ianis Hagi, elogiat de un fost colaborator al lui Klopp și Mourinho: "Este un tânăr încântător"
31/03/2021 LA 06:19