”Astăzi ne-am redescoperit și am demonstrat un caracter incredibil”, a declarat Gerrard după meci. Englezul a vorbit și despre Ianis: ”Tatăl lui Ianis Hagi a fost aici în seara asta. Sunt sigur că a fost foarte mândru de felul în care a jucat fiul său!”.
Ianis Hagi a fost omul serii în Europa League, după ce dubla sa din partida cu Braga a semnat victoria lui Rangers, 3-2, în 16-imile competiţiei. Conduşi cu 2-0 în minutul 67, scoţienii au revenit graţie dublei internaţionalului nostru, care la final a împărtăşit cu fanii primele impresii.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
"Ibrox, baby, asta înseamnă!. E impresionant, e impresionant. Totul e atât de diferit aici, în sens pozitiv. Eram conduşi cu 2-0 şi nu ne-am oprit vreo secundă. Ştiam că un gol ne poate aduce înapoi în meci. Lucruri extraordinare se pot întâmpla pe Ibrox", a spus Hagi Jr la final, la flash-interviu.
Întrebat de reporter dacă tocmai a avut cea mai bună prestaţie a carierei, Ianis nu a stat prea mult pe gânduri şi a confirmat că meciul de joi seară reprezintă borna de până acum.
"Cred că da. Am mai avut meciuri bune şi am marcat goluri, dar să înscrii de două ori într-o competiţie europeană e pur şi simplu fantastic. E un vis devenit realitate", a mai punctat numărul "7" de la Rangers.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29