Jens Hauge a înscris unicul gol al partidei în minutul 23 și a asigurat calificarea Milanului în "16-imile" Europa League de pe prima poziție a grupei.

Tătărușanu a bifat a 3-a apariție în poarta lui AC Milan, echipa care l-a transferat în această toamnă de la Lyon. "Tătă" s-a descurcat excelent în fața echipei pentru care evoluează un alt portar român: Florin Niță, care a fost doar rezervă aseară.

Europa League
Christian Eriksen, spre Manchester United. "Diavolii" își completează în mod fericit un atac stelar
14/12/2020 LA 13:09

Tătărușanu a avut o prestație excelentă, reușind 4 intervenții în fața cehilor, dintre care 2 în faze extrem de periculoase.

Tătărușanu, inclus în echipa etapei din Europa League! Ce a scris Gazzetta dello Sport

Evoluția promițătoare a portarului român a fost lăudată inclusiv de celebra publicație italiană Gazzetta dello Sport.

Jurnaliștii italieni au fost impresionați de paradele lui "Tătă" și au considerat că portarul de 34 de ani și-a "reparat greșelile" din meciul cu AS Roma, din campionat. În final, italienii i-au oferit nota 7.

"Ciprian Tătărușanu a avut două intervenții decisive, față în față cu Krejci II și Karlsson, pe final. Greșelile cu AS Roma au fost reparate", au notat jurnaliștii Gazzetta dello Sport.

Tătărușanu nu este singurul jucător al Milanului inclus în echipa etapei din Europa League. La rândul său, fundașul Diogo Dalot a primit un loc în acest prim "11" special.

Echipa ultimei etape din grupele Europa League:

  • Ciprian Tătăruşanu (AC Milan) - Diogo Dalot (AC Milan), Evgheni Ceberko (LASK), Josko Gvardiol (Dinamo Zagreb), Enric Saborit (Maccabi Tel-Aviv) - Lirim Kastrati (Dinamo Zagreb), Magnus Wolff Eikrem (Molde), Giovani Lo Celso (Tottenham), Leon Bailey (Leverkusen) - Maximilian Beier (Hoffenheim), Joel Piroe (PSV Eindhoven)

Clasamentul grupei H din Europa League:

  • 1. AC Milan 13p
  • 2. Lille 11p
  • 3. Sparta Praga 6p
  • 4. Celtic 4p
Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46
Europa League
Edi Iordănescu, discurs de mare antrenor după Young Boys - CFR 2-1
10/12/2020 LA 22:05