Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tehnicianul lui Rennnes: "N-am văzut în viața mea un stadion să aplaude jucătorii după un eșec"

Cristian Mihală

Actualizat 25/10/2019 la 12:06 GMT+3

Julien Stephan, tehnicianul lui Rennes, este mândru de modul în care s-a comportat echipa sa, în disputa cu CFR. Deși au pierdut, francezii au jucat de la egal la egal cu formația care domină Liga 1, care a avut marele avantaj de a juca în dublă superioritate numerică o bună parte din meci

cfr cluj

Credit imagine: Eurosport

Din minutul 5, CFR Cluj a evoluat în superioritate numerică, după eliminarea portarului Mendy. Totuși, Rennes a părut să dicteze cursul jocului și a ratat o lovitură de la 11 metri, prin Niang, în minutul 28. De asemenea, din minutul 46, francezii au evoluat în nouă jucători, Camavinga fiind și el eliminat. În ciuda acestor aspecte, clujenii nu au reușit să își majoreze avantajul și au fost dominați într-o bună măsură, lucruri pe care Petrescu le-a reproșat după meci.

Tehnicianul lui Rennes, mândru de jucătorii săi

În acest context, antrenorul gazdelor nu putea spera la mai mult și s-a declarat extrem de mândru de elevii săi. Dăruirea fotbaliștilor a fost salutată și de fani, care s-au comportat după partidă ca după o victorie.
"Un meci suprarealist, însă nivelul acesta este nemilos. Am comis două erori care ne-au costat extrem de scump și am rămas în inferioritate numerică. Sunt mândru de jucători, de ceea ce au reușit să producă. Am tras la poartă, însă nu am reușit să marcăm. Scenariul este unul incredibil, dar poate fi un punct de plecare pentru această echipă. Jucătorii mei au dat maximum în această partidă. Nu cred că am mai văzut în viața mea 28.000 de oameni care să aplaude jucătorii după o înfrângere. Publicul ne-a împins de la spate, însă nu am putut să le oferim victoria.
Am fost inteligenți, nu am făcut pasul inapoi, nu am fost niciodată în dificultate. Asta ne-a salvat, altfel, sufeream și ne făceau mai mult rău în cea de-a doua repriza. Au fost demni de admirație la acest nivel, dar pentru a înscrie, trebuie să nimerești poarta", a declarat Julien Stephan la finalul meciului, pentru L'Equipe.
În urma acestui rezultat, campioana României a urcat pe locul 2 în grupa E, cu şase puncte, la o lungime de liderul Celtic Glasgow. Rennes are șanse infime să meargă mai departe, acumulând un singur punct după trei runde.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo