Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Terenul sintetic pe care va juca Man United în Olanda, „unul dintre cele mai proaste” - Solskjaer

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 14:38 GMT+3

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat că terenul sintetic pe care va juca echipa sa în Olanda, împotriva lui AZ Alkmaar, în grupele Europa League, este unul dintre „cele mai proaste” pe care le-a văzut.

Solskjaer

Credit imagine: Eurosport

Meciul dintre Manchester United și AZ Alkmaar se va juca la Haga după ce acoperișul stadionului lui AZ s-a prăbușit. Terenul sintetic pe care se va disputa partida l-a șocat pe Solskjaer: „Am fost surprins că au ales să joace pe acest teren. Sunt obișnuit cu terenui sintetice din Norvegia, dar acesta nu este printre cele mai bune. E unul dintre cele mai proaste terenu pe care le-am văzut”.
„Avem standarde în Norvegia. Sunt mult mai moderne, noi și sunt schimbate. Dar totul este sigur”, a adăugat norvegianul.
„Iarba” este pe jos, pe covor, mai mult sau mai puțin. Nu cred că au ridicat iarba pentru a sta dreaptă cum ar trebui. Pare că a fost folosit foarte mult”, consideră Solskjaer.
Paul Pogba nu a mers în Olanda după ce a fost sfăuit de un specialist să se odihnească în urma unei accidentări. „Nu l-aș fi riscat oricum pe acest teren”, a declarat Ole.
Pogba a jucat toate cele 90 de minute în Cupa Ligii săptămâna trecută dar și în egalul cu Arsenal de luni de pe Old Trafford.
Nu au călătorit în Olanda nici Anthony Martial, Luke Shaw, Ashley Young, Aaron Wan-Bissaka și Phil Jones.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo