Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

United, aproape de două transferuri fantastice, pentru o echipă aproape perfectă. Ce scriu englezii

Cristian Mihală

Publicat 13/12/2019 la 09:41 GMT+2

Manchester United ar putea fi marea câştigătoare a ferestrei de transferuri din iarnă. Presa engleză anunţă astăzi că Jadon Sancho şi James Maddison sunt aproape de formaţia de pe Old Trafford. Aceste două transferuri i-ar transforma pe "diavoli" într-o formaţie cu un potenţial imens.

Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba nu mai vrea să rămână pe "Teatrul Viselor", dar plecarea francezului nu va fi resimţită dacă planul lui Ed Woodward va fi pus în aplicare.
Mirror.co.uk anunţă vineri că United e în pole-position pentru transferul lui Jadon Sancho, de la Dortmund. Formaţia germană e aproape să îl transfere pe Haaland, noua senzaţie a fotbalului mondial şi e de aşteptat să nu se poată opune plecării fostului jucător al lui City, dacă pe numele său vine o ofertă consistentă.
Sancho e pe lista mai multor granzi ai Europei, însă ziariştii britanici susţin că cele mai mari şanse în cursa pentru el le are United.

Maddison, spre United

Un alt mijlocaş tânăr şi care posedă calităţi fantastice e în cărţi pentru un transfer pe Old Trafford. Conform metro.co.uk, United a demarat negocierile cu Leicester pentru "regizorul vulpilor".
Maddison are o tehnică fantastică şi e instrumental la fazele fixe, astfel că un eventual transfer ar întări foarte mult linia de mijloc a trupei lui Solskjaer. Iniţial, United îl voia pe Eriksen, care va rămâne liber de contract, după ce a refuzat să prelungească înţelegerea cu Spurs, însă discuţiile pentru tânărul englez decurg extrem de bine. Între Leicester şi United relaţiile sunt excelente, după ce în vară Maguire a ajuns pe Old Trafford pentru 80 de milioane de lire (record all-time pentru un fundaş).
În măsura în care aceste două mutări s-ar realiza, United ar dispune de la mijloc în sus doar de jucători sub 24 de ani. Evident, probabil e nevoie de puţin timp pentru ca echipa să se sudeze, dar în stagiunile viitoare "diavolii" ar urma să arate impresionant. Singura piesă lipsă dintr-un puzzle aproape perfect ar fi "perechea" lui Maguire în centrul defensivei, acolo unde Lindelof nu oferă foarte multă siguranţă.

Cum ar putea să arate Manchester United

De Gea - Wan Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw - McTominay - Sancho, Maddison, James, Rashford - Martial
În etapa următoare din Premier League, United întâlneşte pe Everton, într-o partidă ce poate fi urmărită duminică, de la ora 16:00, pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo