Cu 5 modificări față de ultimul duel din campionat, Manchester United a deschis scorul după 28 de minute, prin Odion Ighalo. Atacantul nigerian, adus pe Old Trafford în iarnă, a înscris un gol fantastic, după ce a jonglat cu mingea la marginea careului și a trimis-o în vinclul porții. În minutul 58, Ighalo a ieșit din nou la rampă, când l-a lansat cu o pasă pe Daniel James. Puștiul lui United a reluat excelent din interiorul careului, notând primul său gol european și primul în toate competițiile, după o secetă de peste 6 luni.

Manchester United a făcut spectacol pe terenul lui LASK

Europa League
Ten Hag susține că toți jucătorii sunt fericiți la United, chiar și pe bancă:"Aşa este şi Cristiano"
ACUM 8 ORE
În ultimele 10 minute ale meciului din Austria, desfășurat fără spectatori în tribune, Manchester United a făcut instrucție cu LASK. În minutul 82, Juan Mata a fost lansat excelent de Fred, cu o pasă de 20 de metri, și a finalizat cu mult calm, pe lângă goalkeeper-ul lui LASK. Introdus de Solskjaer cu numai 5 minute înainte, Mason Greenwood și-a făcut repede simțită prezența și a înscris cu un șut din unghi, printre portarul Schlager și bara din dreapta.
Andreas Pereira a închis tabela în minutul 90+3, cu un șut cu pământul, scăpat pe sub brațe de portarul lui LASK. Grație victoriei confortabile din Austria, trupa lui Solskjaer se poate gândi deja la sferturile de finală ale competiției. Potrivit statisticilor, a fost cea mai clară victorie obținută de Manchester United în Europa League, pe teren străin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 18 ORE
Premier League
Ferdinand îl apără până în pânzele albe pe un jucător al lui Untied: "Taci, vorbești prostii!"
IERI LA 10:47