Slavia Praga s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile UEFA Europa League, cu scorul general de 3-1. Din păcate, unul dintre jucătorii cehi n-a putut fi pe gazon la finalul meciului pentru a se bucura de performanța realizată.
Ondrej Kolar, portarul Slaviei, a părăsit terenul în minutul 60, după o intrare criminală a lui Kemar Roofe. Intrat pe teren cu 5 minute în urmă, atacantul lui Rangers a sărit cu piciorul ridicat și l-a lovit cu talpa în plină figură pe goalkeeper-ul ceh.
https://i.eurosport.com/2021/03/18/3014161.jpg
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41
Kolar a rămas întins pe gazon, în timp ce jucătorii Slaviei făceau semne disperate către echipa medicală să intervină. Portarul oaspeților a primit îngrijiri preț de câteva minute, iar în final a fost scos pe targă în afara terenului.
Roofe a văzut direct cartonașul roșu din partea arbitrului, în timp ce în locul lui Kolar a fost introdus puștiul de numai 18 ani, Matyan Vagner, aflat la debutul pentru Slavia.

Verdictul medicilor, după ce portarul Slaviei Praga a fost făcut knock-out în meciul cu Rangers

La 12 ore după cumplita accidentare a lui Kolar, Slavia Praga a anunțat rezultatele testelor medicale:
"În urma testelor medicale efectuate azi-noapte la Glasgow, s-a descoperit că Ondrej Kolar a suferit o fractură de sinus frontal. El va fi transportat la spital după ce echipa va ajunge în Praga", a anunțat Slavia Praga.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17