Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdictul medicilor, după ce portarul Slaviei Praga a fost făcut knock-out în meciul cu Rangers

Cosmin Cioboata

Actualizat 19/03/2021 la 12:47 GMT+2

Ondrej Kolar (26 de ani) a suferit o accidentare teribilă în meciul dintre Rangers și Slavia Praga, scor 0-2, din returul optimilor UEFA Europa League. Portarul cehilor a fost lovit violent cu talpa în plină figură de un adversar și a rămas întins pe gazon.

Glasgow-Angreifer Kemar Roofe (mitte) traf Prag-Torwart Ondrej Kolar (links) mit den Stollen im Gesicht

Credit imagine: Imago

Slavia Praga s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 2-0, și s-a calificat în sferturile UEFA Europa League, cu scorul general de 3-1. Din păcate, unul dintre jucătorii cehi n-a putut fi pe gazon la finalul meciului pentru a se bucura de performanța realizată.
Ondrej Kolar, portarul Slaviei, a părăsit terenul în minutul 60, după o intrare criminală a lui Kemar Roofe. Intrat pe teren cu 5 minute în urmă, atacantul lui Rangers a sărit cu piciorul ridicat și l-a lovit cu talpa în plină figură pe goalkeeper-ul ceh.
Schiedsrichter Orel Grinfeld (mitte) zeigte Glasgows Kemar Roofe (links) die Rote Karte
Kolar a rămas întins pe gazon, în timp ce jucătorii Slaviei făceau semne disperate către echipa medicală să intervină. Portarul oaspeților a primit îngrijiri preț de câteva minute, iar în final a fost scos pe targă în afara terenului.
Roofe a văzut direct cartonașul roșu din partea arbitrului, în timp ce în locul lui Kolar a fost introdus puștiul de numai 18 ani, Matyan Vagner, aflat la debutul pentru Slavia.

Verdictul medicilor, după ce portarul Slaviei Praga a fost făcut knock-out în meciul cu Rangers

La 12 ore după cumplita accidentare a lui Kolar, Slavia Praga a anunțat rezultatele testelor medicale:
"În urma testelor medicale efectuate azi-noapte la Glasgow, s-a descoperit că Ondrej Kolar a suferit o fractură de sinus frontal. El va fi transportat la spital după ce echipa va ajunge în Praga", a anunțat Slavia Praga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo