Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste excelentă! Finala Europa League se va disputa cu spectatori. Câți fani vor fi în tribune

Cosmin Cioboata

Publicat 03/05/2021 la 21:25 GMT+3

Fanii revin în tribune și în cupele europene. UEFA a anunțat că 9.500 de spectatori vor putea participa la finala Europa League, programată la Gdansk, în Polonia, pe 26 mai.

Gdansk stadium

Credit imagine: Getty Images

Pandemia de coronavirus și-a pus grav amprenta asupra fotbalului. Fanii din întreaga lume au fost nevoiți să urmărească meciurile echipelor favorite numai din fața televizoarelor, accesul fiind strict interzis pe stadion.
Situația s-a îmbunătățit între timp, iar în Anglia, de exemplu, autoritățile au permis un număr limitat de suporteri la meciul Leicester - Southampton, din Cupa Angliei, precum și la finala Cupei Ligii, câștigată de Manchester City în fața lui Tottenham.
Astăzi, iubitorii fotbalului au primit o nouă veste excelentă. Finala Europa League, programată la Gdansk pe 26 mai, se va disputa cu 9.500 de spectatori în tribune - 25% din capacitatea stadionului Miejski.

9.500 de fani vor fi prezenți în tribune, la finala Europa League

Autoritățile din Polonia și-au dat acord ca finala Europa League să găzduiască în tribune 9.500 de spectatori.
"Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi cererilor de intrare pe teritoriul polonez, deoarece nu va exista nicio excepţie", a anunțat UEFA, potrivit news.ro.
Stadion din Gdansk va găzdui finala Europa League
Potrivit presei internaționale, există posibilitatea ca fanii să fie nevoiți să prezinte adeverința de vaccin anti-COVID sau un test negativ, pentru a putea intra pe stadionul din Polonia.
Manchester United este ca și calificată în finala Europa League, după ce s-a impus cu 6-2 în manșa tur din semifinale, pe terenul celor de la AS Roma. În celălalt meci se luptă Arsenal și Villarreal. În tur, spaniolii au câștigat cu 2-1, pe teren propriu. Partidele retur din penultimul act se vor disputa joi, de la ora 22:00.
Finala UEFA Europa League se va disputa pe 26 mai (ora 22:00) și va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo