Pandemia de coronavirus și-a pus grav amprenta asupra fotbalului. Fanii din întreaga lume au fost nevoiți să urmărească meciurile echipelor favorite numai din fața televizoarelor, accesul fiind strict interzis pe stadion.
Situația s-a îmbunătățit între timp, iar în Anglia, de exemplu, autoritățile au permis un număr limitat de suporteri la meciul Leicester - Southampton, din Cupa Angliei, precum și la finala Cupei Ligii, câștigată de Manchester City în fața lui Tottenham.
Astăzi, iubitorii fotbalului au primit o nouă veste excelentă. Finala Europa League, programată la Gdansk pe 26 mai, se va disputa cu 9.500 de spectatori în tribune - 25% din capacitatea stadionului Miejski.
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41

9.500 de fani vor fi prezenți în tribune, la finala Europa League

Autoritățile din Polonia și-au dat acord ca finala Europa League să găzduiască în tribune 9.500 de spectatori.
"Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi cererilor de intrare pe teritoriul polonez, deoarece nu va exista nicio excepţie", a anunțat UEFA, potrivit news.ro.
https://i.eurosport.com/2021/05/03/3125867.jpg
Potrivit presei internaționale, există posibilitatea ca fanii să fie nevoiți să prezinte adeverința de vaccin anti-COVID sau un test negativ, pentru a putea intra pe stadionul din Polonia.
Manchester United este ca și calificată în finala Europa League, după ce s-a impus cu 6-2 în manșa tur din semifinale, pe terenul celor de la AS Roma. În celălalt meci se luptă Arsenal și Villarreal. În tur, spaniolii au câștigat cu 2-1, pe teren propriu. Partidele retur din penultimul act se vor disputa joi, de la ora 22:00.
Finala UEFA Europa League se va disputa pe 26 mai (ora 22:00) și va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17