Începutul partidei nu a fost neapărat cel mai spectaculos din lume. Așa cum era de așteptat Manchester United a dominat ostilitățile și a căutat golul. Numai că doar la căutat, șansele să îl și găsească au părut să fie nule de la bun început.
În afară de un incident neplăcut în care a fost implicat Paul Pogba și care a dus la probleme pentru Foyth, însă acesta și-a revenit în cele din urmă. Cu toată posesia lui United, diavolii nu au reușit să-și creeze nicio ocazie importantă iar acest lucru avea să îi coste.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 7 ORE
Asta pentru că în minutul 29 Gerrard Moreno, unul dintre cei mai buni jucători din La Liga din acest sezon, s-a strecurat nestingherit printre Luke Shaw și Victor Lindelof pentru a deschide scorul pentru echipa lui Unai Emery. Contrar cursului jocului, dar cumva total previzibil, având în vedere prestația din defensiva lui United.
Repriza a doua a adus o United mai determinată de la cabine, însă golul nu a fost neapărat unul cel mai strălucit. Jocul lui Villarreal a scăzut în ritm iar de acest lucru a profitat cine altcineva decât Edinson Cavani în minutul 55 printr-un voleu doar pe jumătate reușit, dar suficient cât să aducă golul egalării.
Manchester United a dominat apoi în mod clar partida, în timp ce spaniolii au părut să cadă psihic după golul primit. În minutul 79 o centrare a lui McTominay l-a găsit pe Cavani în careul mic, uruguayanul a încercat să dea cu calcâiul, dar în cele din urmă mingea a fost blocată de Raul Albiol.
În cele din urmă niciuna dintre echipe nu a marca astfel că finala a intrat în prelungiri. Doar Villarreal a făcut schimbări inițial, astfel că spaniolii au fost echipa mai fresh și capabilă de un efort mai mare, având posesia și contrlând partida în prima parte a prelungirilor.
A doua repriză de prelungiri a adus același joc anost astfel că loviturile de departajare au fost inevitabile.
La penalty-uri, primii cinci executanți de la fiecare echipă și-au făcut treaba ca la carte. Și următorii cinci. Pentru ca ultima lovitură să fie ratată de David de Gea. Final dramatic așadar la Gdansk iar Villarreal a câștigat Europa League.
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29