Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vitoria Guimaraes – Arsenal 1-1 | Portughezii au egalat în prelungiri

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/11/2019 la 20:22 GMT+2

Arsenal a reușit doar un în egal în Portugalia împotriva celor de la Vitoria Guimaraes după ce echipa lui Emery a fost egalată în prelungiri de gazde.

Shkodran Mustafi of Arsenal celebrates with Rob Holding after scoring his team's first goal during the UEFA Europa League group F match between Vitoria Guimaraes and Arsenal FC at Estadio Dom Afonso Henriques on November 06

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă are 10 puncte din 12 posibile în grupa lor din Europa League, felul în care au evoluat elevii săi îl va îngrijora pe Enai Emery. Tunarii au reușit cumva să se autosaboteze din nou. Un meci slab părea să nu mai conteze după ce, cumva, Shkordan Mustafi a reușit să îi aducă în avantaj pe oaspeți printr-o lovitură de cap impecabilă din minutul 80. Dar Arsenal pare întotdeauna capabilă să ruineze orice situație bună.
În prelungiri Bruno Duarte a egalat pentru portughezi printr-o foarfecă superbă, executată chiar în fața mai multor jucători ai lui Arsenal. Acesta este primul punct obținut de Guimaraes în grupă, însă este unul meritat. Arsenal mai are nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri pentru a se califica, însă într-o seară demnă de uitat pentru elevii lui Emery, aceasta este singura consolare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo