Bulgarii de la ȚSKA Sofia se pregătesc de zor de duelul din seara aceasta cu CFR Cluj. Antrenorul bulgar a vorbit înaintea meciului despre campioana României și despre stilul de joc propus de Dan Petrescu la trupa din Gruia. Antrenorul în vârstă de 51 de ani spune că știe echipa pe care se va baza CFR Cluj la Sofia și chiar a enumerat mai mulți jucători pe care îi vede titulari în meciul de azi.
"Clujul este una dintre echipele puternice, joacă destul de des în grupe. Calitățile lor sunt reprezentate de viteza din ofensivă și un joc bun la fazele fixe. Dacă le dăm spații, clar vom avea probleme. Noi suntem bine pregătiți. S-a văzut și în meciurile din Europa League că nu suntem dominați din punct de vedere fizic, luptăm pentru victorie până la final, iar în câteva meciuri chiar am înscris în ultimele minute. Nu vom renunța la cele trei fronturi - campionat, Cupa Bulgariei și Europa League.
Grupa e foarte dificilă. Roma e favorită, iar CFR Cluj și Young Boys sunt echipe solide și echilibrate, însă avem șansa noastră. Le cunoaștem calitățile și slăbiciunile. Vom încerca să arătăm o față frumoasă și, dacă avem posibilitatea, să ieșim din grupă. Știm echipa lui CFR Cluj. Trei dintre fundași vor juca singur, iar dacă Burcă va fi apt, el va fi al patrulea. Va exista o schimbare la mijloc, pentru că l-au vândut pe Bordeianu. Le-am vorbit jucătorilor despre anumiți jucători, mâine îi voi prezenta pe ceilalți. Rondon, Chipciu și atacantul central croat (n.r - Debeljuh) vor fi în față", a spus Belchev, potrivit sportal.bg.
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 6 ORE

ȚSKA Sofia – CFR Cluj se va juca cu specatori

Săptămâna trecută, cu doar șapte zile înaintea meciului, ȚSKA Sofia a primit acordul autorităților bulgare privind condițiile sanitare pentru a beneficia de sprijinul fanilor, astfel că, potrivit noilor norme ale UEFA, trupa bulgară va putea avea cel mult 12.000 de suporteri, adică 30% din capacitatea Stadionului Național "Vasil Levski". Azi, în ziua meciului, bulgarii au anunțat că au vândut aproape toate biletele pentru această partidă.
Potrivit jurnaliștilor bulgari de la sportal.bg, ȚSKA Sofia a vândut până acum nu mai puțin de 10 mii de bilete. Există astfel șanse foarte mari ca meciul să se desfășoare cu casa închisă la startul din Europa League: "Vom lupta pentru fiecare punct din primul până în ultimul moment. Ne simțim foarte bine pe stadionul nostru și sper să fim la nivelul așteptat de fanii noștri", a mai spus Stamen Belchev.
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20