Bulgarul Dimitar Berbatov crede că CFR Cluj pornește cu a doua șansă în meciul din Europa League din această seară. Berbatov, care a jucat pentru ȚSKA Sofia la începutul carierei sale, a analizat meciul din postura de ambasador Betfair, menționând importanța partidei pentru ambele echipe: "Cred că ȚSKA va fi favorită în fața CFR-ului. Voi urmări meciul cu interes și mă aștept ca bulgarii să câștige. Ar trebui să fie mai puternici decât CFR Cluj", a spus Berbatov.
Berbatov subliniază principalul pericol pentru CFR Cluj
"Echipa din Sofia are un lot unit, cu o chimie bună. Nu sunt jucători lenți, ba chiar atacanții joacă cu o viteză surprinzătoare uneori", spune Berbatov, identificându-l pe atacantul gambian Ali Sowe ca principal pericol și remarcându-l pe fundașul de numai 19 ani, Valentin Antov. Ali Sowe este un jucător excelent, cu abilități foarte bune fizice, iar căpitanul Valentin Antov este un jucător cu experiență internațională: "Este un căpitan tânăr, ceea ce atestă valoarea sa".
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
IERI LA 08:39
Sowe a marcat 13 goluri sezonul trecut în campionatul bulgar, în timp ce Antov și-a făcut deja debutul la echipa națională a Bulgariei.
Berbatov: "Situația echipelor din Europa de Est e dificilă"
"Echipele din Europa de Est au nevoie de jucători mai buni pentru a se apropia valoric de echipele mari. Pentru a avea jucători mai buni e nevoie de bani, așa că situația este dificilă", crede Berbatov. "De regulă cei mai buni jucători de la astfel de cluburi sunt vânduți pentru a se dezvolta la cluburile mari, așa că infrastructura pur și simplu nu este acolo".
Berbatov însuși este unul din exemplele de jucători care s-au remarcat în Europa de Est, el jucând în primii săi ani de profesionist pentru ȚSKA Sofia. Transferul la Bayer Leverkusen l-a propulsat pe scena mare a fotbalului mondial, unde a mai jucat pentru Tottenham Hotspur, Manchester United, Fulham și AS Monaco.

Cote Betfair pentru meciul dintre ȚSKA Sofia - CFR Cluj

  • ȚSKA Sofia – 3.0
  • Egal – 3.1
  • CFR Cluj – 2.86
Meciul dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj se va disputa în această seară, de la ora 19:55, în Bulgaria. Duelul din Europa League va fi transmis în format LIVE text pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
IERI LA 07:03
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
IERI LA 14:21