CFR Cluj debutează în seara aceasta, de la 19.55, în grupele Europa League. Campioana României pornește cu gândul de a repeta performanța de anul trecut, atunci când a obținut 12 puncte într-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes și calificarea în șaisprezecimi, acolo unde a fost eliminată de Sevilla, deși nu a pierdut, scor 1-1, la general.
Trupa antrenată de Dan Petrescu va întâlni vicecampioana Bulgariei, ȚSKA Sofia, formație care a trecut de Sirens (2-1), BATE Borisov (2-0), B36 Torshavn (3-1) și FC Basel (3-1), în preliminarii, pentru a ajunge în grupele Europa League.De la aceeași oră se va disputa și celălalt meci al grupei, Young Boys - AS Roma.

Bulgarii de la ȚSKA Sofia, avertizați de un fost jucător din Liga 1

Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Fostul mijlocaș al lui Sepsi, bulgarul Stefan Velev, a vorbit în presa din Bulgaria despre avantajele pe care le are echipa antrenată de Dan Petrescu. Velev i-a atenționat pe bulgarii de la ȚSKA Sofia că formația din Gruia excelează la fazele libere: “Asul din mâneca celor de la CFR Cluj va fi scos la fazele libere. La asta trebuie să fie atenți fotbalișii lui ȚSKA Sofia. Clujenii sunt foarte periculoși. Sper ca românii să nu înscrie primii, pentru că din punct de vedere defensiv sunt foarte puternici și alor noștri le va fi foarte greu să întoarcă meciul”, a spus Velev pentru sportal.bg
Actual jucător al celor de la Cherno More, în prima ligă din Bulgaria, Velev a vorbit și despre Dan Petrescu, o legendă” a fotbalului românesc: “Cere tot de la jucătorii lui și echipa joacă foarte bine cu el la conducere. După ce a venit în România din China, a schimbat mult echipa, a schimbat în bine mersul formației, iar asta s-a văzut și în rezultate”, a mai spus Velev, care a disputat pentru Sepsi 60 de meciuri și a marcat un gol. Velev a ajuns la Cherno More de la Sepsi pe gratis.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39