Ajax adunase deja peste trei luni din acest an fără să încaseze nicio înfrângere și ai fi putut crede că olandezii vor accepta înfrângerea, mai ales că au la dispoziție meciul din retur din Italia, acolo unde mai mult ca sigur că vor încerca să răstoarne rezultatul din tur. Totuși, se pare că puștii aflați pe margine, copiii de mingi, au fost mai afectați de rezultat decât jucătorii.
Davy Klaasen a deschis tabela pentru Ajax în prima repriză, în minutul 39, înainte ca Loreno Pellegrini să înscrie un gol important în minutul 57, care a adus egalarea pentru oaspeți. Acesta nu a fost sfărșitul evoluției scorului. Ibanez a marcat în minutul 87 un gol prin care a adus victoria în dreptul echipei pregătite de Fonseca.

Faza serii în Europa League! Cum a fost pedepsit un jucător al Romei pentru că trăgea de timp

Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26
În mod predictibil, jucătorii Romei au început să tragă de timp pe finalul partidei, fiind conștienți de avantajul uriaș pe care l-au obținut pe Johan Cruijff Arena, în Amsterdam. Totuși, un copil de mingi al lui Ajax a fost extrem de deranjat de tragerile de timp ale adversarilor. La un moment dat, în ultimele minute din meci, Riccardo Calafiori și-a luat tot timpul din lume pentru a bate un aut.
În acel moment, un copil de mingi a aruncat o a doua minge spre Calafiori, lovindu-l din plin în față, pedepsindu-l pentru tragerea de timp. Puștiul nu a fost stingherit niciun moment pentru gestul pe care l-a făcut și chiar a stat demn pe teren când jucătorul Romei și-a descărcat furia asupra sa. Pentru ca lucrurile să se înrăutățească pentru Calafiori, arbitrul central l-a taxat și el și i-a dat un cartonaș galben.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04
Fotbal
Ten Hag, final de eră la Ajax. El este antrenorul desemnat să îi ducă mai departe munca la Amsterdam
12/05/2022 LA 09:06