Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Slavia Praga - Rangers 1-1. Stanciu și Hagi, decisivi pentru echipele lor

Nicu Savin

Actualizat 11/03/2021 la 23:42 GMT+2

Slavia Praga și Glasgow Rangers au încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a optimilor de finală din Europa League. Nicolae Stanciu și Ianis Hagi au contribuit decisiv la cele 2 goluri. Stanciu a deschis scorul cu un șut superb, iar Ianis a pasat decisiv la golul egalizator.

Nicoale Stanciu (Slavia Praga-Rangers)

Credit imagine: Eurosport

Slavia Praga a început mult mai bine și Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 7 cu un șut fantastic de la marginea careului. A fost a 2-a reușită a mijlocașului român în această ediție de Europa League (a 9-a a sezonului), după ce a marcat și în faza grupelor, contra celor de la Hapoel Beer Sheva.
Cehii au continuat să domine partida și puteau să-și mărească avantajul, dar neinspirația din ultimii 20 de metri a făcut ca diferența să rămână minimă. Rangers și-a revenit în partea a 2-a a primei părți și a reușit chiar să egaleze. În minutul 36, Ianis Hagi a urmărit excelent o minge în urma unei faze fize și i-a recentrat perfect lui Helander, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Slavia Praga-Glasgow Rangers 1-1 | Calificarea se va juca la returul de pe Ibrox Park

Slavia a revenit de la vestiare la fel de motivată și a continuat să fie echipa cu mai multă inițiativă, dar fără a-și crea vreo ocazie importantă de gol. Rangers a echilibrat însă partida începând cu minutul 60 și a avut o bună ocazie de a marca, dar Kolar a intervenit impecabil la o minge grea.
Pe final, ambele echipe au avut situații favorabile, dar niciuna nu a reușit să fructifice pe tabelă și s-a terminat 1-1.
Rezultatul le este favorabil scoțienilor, dar calificarea se va juca săptămâna viitoare pe Ibrox Park. Slavia a demonstrat că îi priește tărâmul britanic, eliminând-o pe Leicester în 16-imi, după o victorie cu 2-0 în Anglia. Pe lângă rezultatul din această seară, Rangers are și avantajul că va avea timp să se odihnească până la partida retur deoarece nu joacă pe plan intern. În schimb, Slavia va juca duminică în deplasare cu Mlada Boleslav.
Rezultate primelor meciuri încheiate din optimile Europa League
  • Ajax-Young Boys 3-0
  • Dinamo Kiev-Villarreal 0-2
  • Manchester United-AC Milan 1-1
  • Slavia Praga-Glasgow Rangers 1-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo