CFR Cluj a pornit la drum cu un nou antrenor, după despărțirea de Dan Petrescu. Edi Iordănescu a fost instalat pe banca tehnică a campioanei României, iar primul mare test va fi meciul cu Young Boys, din ultima rundă a grupelor UEFA Europa League.
Formația din Gruia este obligată să câștige pe terenul elvețienilor ca să obțină calificarea în primăvara europeană.
Edi Iordănescu a fost sincer la conferința de presă și a recunoscut că CFR Cluj va pleca cu șansa a doua în meciul de diseară. Totuși, antrenorul de 42 de ani are încredere în calitatea și personalitatea jucătorilor săi și speră la calificarea ardelenilor în fazele eliminatorii ale Europa League, pentru al doilea an consecutiv.
Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
IERI LA 20:14

Edi Iordănescu, înaintea meciului decisiv dintre Young Boys și CFR Cluj: "Avem caracter!"

"Este un joc cu importanță extrem de mare, un joc decisiv, un meci pentru a merge mai departe în primăvara europeană, ceea ce e important nu doar pentru CFR Cluj, ci pentru tot fotbalul românesc.
Chiar dacă nu-mi place să cataloghez echipa gazdă drept favorită, sunt mai multe elemente, rezultatul din tur, jocul lui Young Boys, faptul că au 2 șanse din 3. Pe noi doar victoria ne duce mai departe, nu în ultimul rând suprafața de joc cu care ei sunt mai familiarizați decât noi. Young Boys domină campionatul Elveției fără înfrângere.
Am jucători cu personalitate, trebuie să punem probleme, va trebui să fim agresivi când nu avem mingea, să fim creativi și să generăm ocazii. Performanța principală a fost calificarea în grupe, acum e un nou pas pe care-l dorim pentru club, dar și individual.
Știu unde am venit, știu ce calitate individuală am la echipă. Avem și caracter pentru a da o replică competitivă și să obținem un rezultat pe măsură", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Clasamentul grupei A din Europa League:

  • 1. Roma 13p
  • 2. Young Boys 7p
  • 3. CFR Cluj 5p
  • 4. ȚSKA Sofia 2p

Inter, eliminată! Real, calificată! Seara de Champions League în 75 de secunde

Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
IERI LA 20:01
Romanian Liga I
Ciprian Deac, vehement după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Să ne dăm câteva palme, să ne trezim!"
IERI LA 19:47