Marius Șumudică s-a remarcat în fotbal prin faptul că echipa lui joacă mereu cu aplomb și câștigă meciuri cu DORINȚĂ. Dan Petrescu a obținut toate rezultatele prin forța organizării jocului. Așa a PUTUT Petrescu să demoleze Celtic la Glasgow sau Lazio la Cluj.
CFR Cluj a adus 4 titluri la rând în Gruia printr-o defensivă ermetică și cu fotbaliști experimentați. Acum, Șumudică vrea să rezvoluționeze echipa, dar nu mai are cu cine să facă asta. Cele 4 goluri primite la Belgrad au fost rezultatul unor gafe mari în defensivă. Prăbușirea campioanei României nu este întâmplătoare. CFR nu mai are jucătorii care au dus greul unei defensive care a câștigat trofee și glorie europeană. O piesă foarte importantă din această defensivă, Vinicius, a fost disponibilizat. Burcă este accidentat și îi lipsește foarte mult lui Șumudică. Antrenorul care a dus Astra în primăvara Europa League vrea să joace un fotbal mai ofensiv, dar nu are fotbaliștii potriviți. "E greu să ne schimbăm rapid stilul" a recunoscut Deac.
Cestor și Ciobotariu a fost scoși la tablă de Pavkov și au picat examenul de la Belgrad.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
IERI LA 05:50
Faptul că CFR a trecut minimalist peste toți adversarii din Liga 1 poate doar să întărească părerea celor care spun că fotbalul nostru este un avion în picaj. Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată de Șeriff Tiraspol din preliminariile Champions League. La o săptămână distanță, sârbii s-au distrat cu un CFR Cluj fără forța, inspirație și chiar valoare pentru acest nivel al competiției.

CFR Cluj va retrograda în Conference League

Un lucru e clar. CFR Cluj va juca în grupele Conference League doar pentru că UEFA a schimbat regula golului în deplasare și a eliminat cu emoții pe Lincoln din Gibraltar. În Conference League, ardelenii pot da peste Tottenham, Roma, Basel, Plzen sau Copenhaga.
Nu știm dacă va continua această revoluție propusă de Șumudică. Atâta vreme cât Dan Petrescu este liber, el nu va avea liniște la Cluj, mai ales dacă accidentul de la Belgrad se va repeta.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03