Marius Șumudică s-a remarcat în fotbal prin faptul că echipa lui joacă mereu cu aplomb și câștigă meciuri cu DORINȚĂ. Dan Petrescu a obținut toate rezultatele prin forța organizării jocului. Așa a PUTUT Petrescu să demoleze Celtic la Glasgow sau Lazio la Cluj.
CFR Cluj a adus 4 titluri la rând în Gruia printr-o defensivă ermetică și cu fotbaliști experimentați. Acum, Șumudică vrea să rezvoluționeze echipa, dar nu mai are cu cine să facă asta. Cele 4 goluri primite la Belgrad au fost rezultatul unor gafe mari în defensivă. Prăbușirea campioanei României nu este întâmplătoare. CFR nu mai are jucătorii care au dus greul unei defensive care a câștigat trofee și glorie europeană. O piesă foarte importantă din această defensivă, Vinicius, a fost disponibilizat. Burcă este accidentat și îi lipsește foarte mult lui Șumudică. Antrenorul care a dus Astra în primăvara Europa League vrea să joace un fotbal mai ofensiv, dar nu are fotbaliștii potriviți. "E greu să ne schimbăm rapid stilul" a recunoscut Deac.
Cestor și Ciobotariu a fost scoși la tablă de Pavkov și au picat examenul de la Belgrad.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM 4 ORE
Faptul că CFR a trecut minimalist peste toți adversarii din Liga 1 poate doar să întărească părerea celor care spun că fotbalul nostru este un avion în picaj. Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată de Șeriff Tiraspol din preliminariile Champions League. La o săptămână distanță, sârbii s-au distrat cu un CFR Cluj fără forța, inspirație și chiar valoare pentru acest nivel al competiției.

CFR Cluj va retrograda în Conference League

Un lucru e clar. CFR Cluj va juca în grupele Conference League doar pentru că UEFA a schimbat regula golului în deplasare și a eliminat cu emoții pe Lincoln din Gibraltar. În Conference League, ardelenii pot da peste Tottenham, Roma, Basel, Plzen sau Copenhaga.
Nu știm dacă va continua această revoluție propusă de Șumudică. Atâta vreme cât Dan Petrescu este liber, el nu va avea liniște la Cluj, mai ales dacă accidentul de la Belgrad se va repeta.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
IERI LA 16:47
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 20:51