Oficialii lui West Ham au demarat o anchetă după ce doi comentatori germani au fost atacați în timpul meciului cu Eintracht Frankfurt, din manșa tur a semifinalelor Europa League, încheiat cu scorul de 1-2.
Jurnaliștii Philipp Hofmeister și Tim Brockmeier au fost agresați în prima repriză a partidei, după ce Michail Antonio a restabilit egalitatea, printr-un gol marcat în minutul 21. Fanii lui West Ham le-au smuls căștile nemților, care comentau duelul pentru un post național de radio, și le-au aruncat pe jos.
Oficialii englezilor au luat primele măsuri încă de la pauză, când reporterii au fost mutați pe alte locuri de transmisie. Ulterior, aceștia au anunțat că a fost demarată o anchetă pentru ca vinovații să fie identificați.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
ACUM 3 ORE
"Clubul a aflat despre incident și va acționa pentru a identifica agresorul. În linie cu abordarea noastră de toleranță zero, oricine va fi identificat va avea datele personale transmise poliției.
Cei vinovați vor primi o suspendare pe termen nedefinit de a intra pe Stadionul Olimpic și să însoțească echipa. Nu este loc pentru un asemenea comportament", a anunțat unul dintre reprezentanții lui West Ham.
Citește și:

Reacția unuia dintre comentatori după West Ham - Frankfurt

După meciul de la Londra, unul dintre comentatorii atacați a reacționat pe contul său de Twitter. Philipp Hofmeister a declarat că se simte bine și le-a transmis fanilor lui West Ham că nu le poartă pică.
"Cele mai bune urări tuturor suporterilor lui West Ham care iubesc fotbalul și își respectă adversarii", a scris reporterul.
Mii de fani ai lui Eintracht Frankfurt au fost prezenți la Londra, la meciul tur din semifinalele Europa League. Returul va avea loc săptămâna viitoare, în Germania.
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
IERI LA 05:54
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
IERI LA 17:52