A fost primul meci pentru Mihăilă în Europa League, în tricoul Atalantei, însă nu a impresionat în cele aproape 30 de minute în care a evoluat. Site-ul CalcioAtalanta i-a oferit nota 5, cea mai mică din tabăra italienilor, pentru jocul prestat.
"Are la dispoziție o jumătate de oră pentru a-și pune amprenta, dar intră prea lejer într-un meci în care nu ai voie să faci greșeli”, precizează de la CalcioAtalanta.
Valentin Mihăilă a fost împrumutat în această iarnă de Atalanta de la Parma, din Serie B, după plecarea lui Robin Gosens la Inter.
Europa League
Fanii lui Eintracht vor să ia cu asalt și Sevilla! Câte cereri de bilete a primit Frankfurt
09/05/2022 LA 19:53
Nici Eurosport Italia nu a avut cuvinte de laudă pentru prestația fostului jucător de la Parma: "Intră prost în joc, atinge puține mingi și este singura notă discordantă dintre jucătorii bergamasci"
Mihăilă a fost introdus pe teren la scorul de 2-1, însă nu și-a pus amprenta asupra jocului Atalantei. Calciomercato i-a dat nota 6 și i-a făcut o caracterizare pozitivă, precizând că românul ”are stofă și talent, aleargă ca un nebun.”
Tuttomercatoweb nu i-a acordat nicio notă lui Mihăilă, deși a evoluat aproape 30 de minute.
CITEȘTE ȘI:
Olympiakos a deschis scorul în minutul 16, prin Tiquinho Soares, însă Berat Djimsiti a rezolvat meciul pentru gazde, datorită golurilor pe care le-a înscris în minutele 61 și 63.
În afară de Tătărușanu și Ionuț Radu, care oricum sunt rezerve la Milan, respectiv Inter, niciun alt român nu se poate lăuda că joacă la un nivel superior într-un campionat de top. Dacă va reuși să se impună la Atalanta, Mihăilă va fi în centrul atenției în Serie A și în cupele europene, situație în care niciun jucător român nu a mai fost de multă vreme.
Șansele lui Mihăilă de a prinde constant minute la Atalanta sunt cât se poate de reale, întrucât venirea sa la echipă a fost dorința lui Gasperini. În plus, românul va fi folosit pe flancul stâng, lăsat descoperit de plecarea lui Gosens la Inter. Deși nu este foarte disciplinat din punct de vedere defensiv, Mihăilă i-ar putea câștiga încrederea lui Gasperini prin șarjele sale din atac și prin disponibilitatea la efort.
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32
Europa League
Sărbătoare la Frankfurt! Fanii au invadat terenul la finalul semifinalei cu West Ham
05/05/2022 LA 21:46