Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce șanse au Cicâldău și Moruțan să joace în returul cu Barcelona! Ce a spus Torrent despre meci

Bianca Dumitru

Publicat 16/03/2022 la 14:21 GMT+2

Galatasaray va primi vizita celor de la Barcelona joi, de la ora 19:45, în meciul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Europa League. Antrenorul turcilor, Domenec Torrent, a prefațat duelul și a declarat ce planuri are în ceea ce-i privește pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Alexandru Cicâldău, în Barcelona - Galatasaray

Credit imagine: Getty Images

Joi seară, de la ora 19:45, Galatasaray o va înfrunta pe Barcelona, în returul din optimile Europa League. Meciul va fi decisiv pentru calificarea în faza următoare a competiției, partida de pe Camp Nou din tur încheindu-se cu scorul de 0-0.
Înaintea duelului, Domenec Torrent a vorbit despre echipa lui Xavi, punctând că deși crede că Barcelona este una dintre cele mai bune echipe din lume, este convins că jucătorii săi vor putea să facă o figură frumoasă.
Antrenorul lui Galatasaray a declarat și ce planuri are, spunând că știe ce trebuie ca jucătorii lui să facă pentru a reuși să le pună probleme catalanilor.
"Scopul nostru este să încercăm să evităm eliminarea din Europa League, altfel nu am ieși pe teren. Avem un plan, știm cum vrem să jucăm împotriva Barcelonei, nu este ușor să joci împotriva unei echipe cu o asemenea calitate încât te domină o mare parte din meci.
Pentru cei care nu cunosc suficient de bine Barcelona, ​​le voi spune că jucătorii sunt capabili să marcheze patru goluri după ce au jucat împotriva noastră. Trebuie să evaluăm exact ce a făcut echipa noastră împotriva Barcelonei, care acum este una dintre primele cinci echipe ale lumii, pentru cei care nu știu.
Evident, avem un plan, o idee, știm că jucăm împotriva unei echipe superioare la nivel individual. Trebuie să ne apărăm ca echipă, să ne pregătim să avem dificultăți în multe minute de joc.
Se apără foarte bine, dar vom avea șansele noastre să marcăm. Când joci împotriva unei echipe ca Barcelona, trebuie să fii bun și să profiți de fiecare oportunitate. Dacă vrei să mergi spre un joc deschis, nu ai nicio șansă.
Noi ne-am descurcat bine pe Camp Nou, am închis bine spațiile, trebuie să fim foarte compacți. Am pregătit două lucruri diferite pentru că este o finală. În funcție de evoluția scorului, vom juca într-un fel sau altul", a declarat Torrent, citat de Sport.es.
Citește și:

Cicâldău și Moruțan ar putea să joace împotriva Barcelonei

Întrebat dacă cei doi români din lotul lui Galatasaray, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, se vor afla pe teren în returul cu Barcelona, antrenorul turcilor a spus că va încerca să trimită pe teren cea mai bună echipă, pe care o va alege în funcție de cum îi va simți pe jucători.
"Avem în față un joc foarte important, eu vorbesc despre joc, nu despre jucători. Avem 28 de jucători și vom alege dintre aceștia. Avem nevoie de echipă.
Prin urmare, există posibilitatea ca Moruțan și Cicâldău să joace. Întotdeauna trebuie să exclud 5 fotbaliști. Apoi trebuie să aleg cea mai bună echipă pentru meciul respectiv", a adăugat Domenec Torrent.
Meciul dintre Galatasaray și Barcelona este programat joi, de la ora 19:45, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo