Joi seară, de la ora 19:45, Galatasaray o va înfrunta pe Barcelona, în returul din optimile Europa League. Meciul va fi decisiv pentru calificarea în faza următoare a competiției, partida de pe Camp Nou din tur încheindu-se cu scorul de 0-0.
Înaintea duelului, cei doi români din echipa lui Domenec Torrent au vorbit despre returul din această seară, dar și despre cum s-au acomodat la Istanbul. Alexandru Cicâldău a spus că îi place în Turcia și că se înțelege bine cu toți colegii săi de la Galatasaray.
Referitor la meciul cu Barcelona, fostul jucător al Universității Craiova a mărturisit că a avut emoții în tur, atunci când a fost trimis pe teren în ultimele minute de joc, și că își dorește ca echipa lui să obțină un rezultat important.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
"Pentru mine a fost un pas înainte, îmi place viața de aici, tot ce se întâmplă în jurul echipei, și îmi place și orașul. Nu pot să spun că-mi place ceva anume foarte mult, a fost o schimbare de mediu pentru mine. Este, după părerea mea, cel mai înalt nivel.
Se vede când joci împotriva unor echipe ca Barcelona, când ești în teren simți adevărata valoare a adversarilor. Cred că ar fi ceva de vis calificarea în sferturile Europa League, ținând cont că jucăm contra Barcelonei, mai ales că am făcut un rezultat bun în deplasare.
Înainte să intru în meciul tur, am avut foarte puține emoții. Când am intrat, am lăsat totul și am încercat să mă concentrez la joc. Cu toată lumea mă înțeleg foarte bine, cu toți colegii", a declarat Alexandru Cicâldău pentru PRO TV.
Citește și:

"Sunt pregătit să intru oricând este nevoie de mine"

La rândul său, Olimpiu Moruțan s-a arătat încrezător că echipa sa poate obține un rezultat bun în returul cu Barcelona și a punctat că muncește foarte mult la antrenamente pentru a fi pregătit în orice moment să intre pe teren și să ajute.
"Sincer să vă spun, este foarte greu, dar trag foarte mult la antrenament ca să fiu la un nivel foarte ridicat și să nu dezamăgesc. O să ne aștepte un meci foarte, foarte greu, dar am încredere în colegii mei că putem scoate un rezultat foarte bun. Nu este imposibil, dar cu multă muncă putem scoate și acest rezultat.
Știu ce fac la antrenament, știu că mă pregătesc și, oricând antrenorul are nevoie de mine, sunt pregătit să intru, să dau 100%. Mă înțeleg cu toată lumea bine, dar cu Babel vorbesc mai mult. Îmi dă doar sfaturi bune, îmi spune să fiu concentrat la antrenament, că antrenamentul e cel mai important", a spus și Olimpiu Moruțan.
Meciul dintre Galatasaray și Barcelona este programat joi, de la ora 19:45, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40