Articol scris de Andrei Nicolae
Gruparea de pe Signal Iduna Park pornea în calitate de favorită în meciul de pe teren propriu în fața scoțienilor, însă britanicii au avut o prestație foarte bună în Germania. Rangers a condus cu 2-0 la pauză și a încheiat partida cu scorul de 4-2, luând în calcul o opțiune serioasă pentru calificarea în optimile competiției.
Cei de la BILD au analizat ulterior partida și au oferit calificative fiecărui jucător de la Dortmund. În sistemul de notare al nemților, nota șase reprezintă minimul, iar nota unu este calificativul maxim. Astfel, linia de fund a lui Marco Rose, formată din Akanji, Hummels, Zagadou și Guerreiro a primit nota șase pe linie. Cele patru goluri înscrise de scoțieni au fost motivul evident al notelor primite de fundașii din Bundesliga.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Marco Rose! Cine va antrena echipa din noul sezon
23/05/2022 LA 14:05
Dahoud, Brandt, Reus și Malen au primit la rândul lor cea mai mică notă. Marco Rose a primit și el calificativul minim din partea BILD. Singurii jucători ce au obținut alte note au fost Bellingham, care a primit nota cinci și Kobel, portarul lui Dortmund, căruia i-a fost acordată nota patru, în ciuda golurilor încasate.
Citește și:

Hummels: "Jucăm un fotbal lipsit de sens"

Hummels a criticat jocul echipei sale la final. Veteranul celor de la Dortmund a tras concluziile partidei după înfrângerea suferită și a recunoscut că jocul Borussiei este foarte slab.
"Dacă te uiți la meciul cu Leverkusen, am primit patru goluri după ce am pierdut mingea inutil. Asta s-a întâmplat la primul, al doilea și la al patrulea gol aici. Cred că știm care este problema noastră. Antrenorul o menționează destul de des. Jucăm un fotbal lipsit de sens, foarte mult fotbal ilogic care îi face pe adversari să pară puternici.Fotbalul nostru este de asemenea foarte complicat. Dacă jucăm așa, câteodată o să câștigăm și câteodată o să pierdem, dar pe termen lung nu vom avea succes.", a spus Hummels.
Borrusia Dortmund are ocazia să își refacă moralul în Bundesliga, unde dă piept cu Borrusia Mönchengladbach.
Bundesliga
Cine o poate detrona pe Bayern Munchen în viitorul sezon din Bundesliga? Cum arată cotele la trofeu
23/05/2022 LA 11:54
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58