Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Europa League revine cu 3 meciuri de top

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/02/2022 la 15:18 GMT+2

Confruntările din Europa League se reiau joi, când vor avea loc meciurile din prima manșă a play-off-ului pentru calificarea în optimile de finală. Fanii fotbalului vor pu-tea urmări meciuri de top, ținând cont că în competiție sunt angrenate echipe obiș-nuite cu fazele superioare din Champions League.

Europa League

Credit imagine: Unibet

FC Barcelona, Napoli, Borussia Dortmund și FC Porto sunt patru echipe de top spre care atenția se va îndrepta joi. Iar cel mai interesant meci va fi cu siguranță cel dintre FC Barcelona și Napoli, două echipe care ar fi putut ajunge oricând și în fazele superioare din Champions League.
Fanii fotbalului vor avea însă de unde alege, deoarece Borussia Dortmund - Glasgow Rangers și Porto - Lazio sunt alte dueluri tari. În aceste condiții, nu e de mirare că interesul pentru Europa League e mai mare ca oricând, atât în rândul fanilor cât și al celor pasionați de pariuri.
Pentru cei din urmă, am ales trei ponturi din secțiunea Pariuri Europa League de la Unibet, agenție care ruleazăîn prezent o campanie promoțională cu premii incredibile, la care participarea se face extrem de ușor. Astfel, cu un singur pariu de minim 50 RON, utilizatorii pot intra în cursa pentru autoturismele BMW puse în joc sau alte premii. În plus, săptămânal, utilizatorii vor primi garantat și un cadou pentru primul pariu eligibil la promoție.
Sunt așadar motive suficiente pentru a miza la Unibet în această perioadă, iar confruntările din Europa League vin cu sute de opțiuni de pariere.
Vor înscrie ambele echipe în Barcelona - Napoli?
FC Barcelona primește vizita lui Napoli joi, de la ora 19:45. Confruntarea este cea mai interesantă din această săptămână de Europa League și pune față în fațădouă echipe capabile să practice un joc ofensiv.
Ultimele două partide dintre Barcelona și Napoli s-au disputat în 2020. De fiecare dată ambele echipe au reușit să înscrie. În plus, Barcelona nu a mai pierdut cu Napoli în ultimele patru partide (două au fost amicale). Catalanii au gol marcat în ultimele 11 meciuri oficiale, iar Napoli a reușit acest lucru în ultimele 7.
Așadar, utilizatorii pot miza la Unibet pe selecția 1X și Ambele Marchează, prin funcția Creare Pariu, la o cotă excelentă: 1.97.
Cotă Barcelona - Napoli
Dortmund pornește cu prima șansă în duelul cu Rangers
Simultan cu duelul dintre Barcelona și Napoli are loc un alt meci interesant, între Borussia Dortmund și Napoli. Scoțienii nu vor putea miza pe Ianis Hagi, accidentat grav, însă oricum pornesc cu șansa a doua, având în vedere că sunt într-o oarecare scădere de formă comparativ cu sezonul precedent.
Dortmund are un moral excelent dupăvictoria cu 3-0 din deplasarea de la Union Berlin și e pregătită de un nou meci mare. La ultima întâlnire directă cu Rangers, din 1999, Dortmund s-a impus tot cu 2-0. Cei care pariază la Unibet pe selecția „Dortmund va câștiga la zero” pot profita de o cotăfoarte atractivă, 2.38.
Cotă Dortmund - Rangers
FC Porto e favorită în duelul cu Lazio Roma
Joi, de la ora 22:00, se va disputa meciul dintre FC Porto și Lazio Roma. Italienii nu au amintiri prea plăcute din deplasările de pe acest teren. La precedenta vizită, au fost învinși cu 4-1.
În schimb, 4-0 a fost scorul în ultima deplasare efectuată de Lazio în Italia, pe terenul lui AC Milan în Cupa Italiei. În aceste condiții, utilizatorii pot miza la Unibet pe o selecție din secțiunea Pariuri Combo: că FC Porto va câștiga și se vor marca sub 4.5 goluri, la cota 2.40.
Cotă Porto - Lazio
Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo