Galatasaray Istanbul a pierdut două puncte importante la mijlocul săptămânii în Europa League, care i-ar fi asigurat în mare măsură calificarea în fazele superioare. Formația românilor Olimpiu Morușan și Alexandru Cicâldău a terminat 1-1 pe teren propriu cu Lokomotiv Moscova, în etapa a 4-a din grupa E, dar speră să obțină cele trei puncte la "masa verde".
Clubul turc susține că arbitrul elvețian Sandro Scharer l-a avertizat de două ori pe rusul Dmitri Zhivoglyadov, dar nu l-a eliminat. Fundașul lui Lokomotiv Moscova a luat cartonaș galben în minutul 92. Un minut mai târziu a fost din nou avertizat după un conflict cu jucătorii adverși.
Fotbal
Arabii au luat o decizie în privința lui Cicâldău! Ce se va întâmpla cu el la finalul acestui sezon
ACUM 7 ORE

Galatasaray a anunțat că a trimis cererea către UEFA

În raportul de arbitraj, Sandro Scharer a susținut că doar i-a reamintit lui Dmitri Zhivoglyadov ca fusese avertizat și că n-a avut intenția de a-l elimina, potrivit publicației turce Milliyet, citată de Digi Sport.
"Clubul nostru a transmis cererea legală către UEFA prin care a cerut acordarea victoriei, prin forfait, din cauza încălcării regulilor în meciul cu Lokomotiv Moscova. Anunțul a fost făcut public, cu respect", este comunicatul clubului Galatasaray.
Alex Cicâldău a fost integralist pentru Galatasaray, iar Olimpiu Moruțan a fost înlocuit în minutul 76. Reprezentanta Turciei este lider în Grupa E din Europa League, cu 8 puncte, fiind urmată de Lazio – 5p, Marseille – 4p și Lokomotiv Moscova – 2p
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Turkish Süper Lig
Cicâldău, misiune dificilă după revenirea la Galatasaray! Cu ce nume mare s-ar putea duela
21/10/2022 LA 12:44