Rangers a învins-o la limită pe Alashkert, 1-0, în manșa tur din playoff-ul Europa League. Scoțienii au evoluat în 10 oameni după ce John Lundstram a primit al doilea cartonaș galben încă din minutul 43. În timp ce unicul gol al partidei a fost marcat de Morelos, în minutul 67.
Partida decisivă pentru calificare va avea loc pe 26 august.
Steven Gerrard nu a fost mulțumit de jocul prestat de fotbaliștii săi și a avut un discurs critic după duelul cu armenii.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
"Am încredere că putem reveni la forma de care avem nevoie, dar trebuie să ne trezim acum! Suntem în competiții și suntem la un club la care nu ne putem permite să jucăm așa. Trebuie să ne găsim nivelul, acum. Jucătorii au ascultat la pauză ce am avut de spus și am primit o reacție, am câștigat jocul. Dar ar fi trebuit să facem acest joc mult mai confortabil. Nu o să vorbesc despre un jucător anume, vorbesc doar despre grup. Nu a fost vorba de tactici sau blocaje, jucătorii cunosc toate informațiile, a fost mult dincolo de tactici în prima repriză. Înainte să vă faceți griji cu privire la tactici, trebuie să arăți luptă, inimă, dorința. Trebuie să fii dedicat, să le arăți acestor fani că ești pregătit. Apoi vorbim de tactici", a declarat tehnicianul englez.

Ce a declarat Ianis Hagi și ce a scris presa despre el

Ianis Hagi și-a revenit după accidentarea care l-a scos câteva meciuri din joc și a fost titular cu Alashkert. Românul a vorbit de asemenea despre jocul prestat.
"Trebuie să acceptăm că nu a fost cel mai bun joc al nostru. Ne aşteaptă un meci greu în deplasare. Acum trebuie să ne concentrăm pe refacere şi pentru duminică, ne aşteaptă un meci dificil. În repriza a doua am intrat cu mentalitatea de a câştiga. Suntem bucuroşi că am câştigat, dar mai avem mult de lucru pentru a încerca să ajungem la cel mai bun nivel la care ştiu că putem juca", a spus Hagi.
Presa scoțiană a avut cuvinte de laudă asupra lui Ianis și jocul său a fost apreciat.
"Românul ne-a arătat o altă față! După ce Rangers a rămas cu un jucător în minus, Hagi și-a folosit agresivitatea pentru a se impune în compartimentul median", au scris cei de la Glasgow Times.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50
Liga
Despărțirea lui Coutinho de Barcelona, iminentă! Unde ar putea ajunge brazilianul
06/01/2022 LA 11:24