Fanii lui Lyon au suportat cu greu eșecul din Europa League, în sferturile de finală. După 1-1 în tur cu West Ham, la Londra, formația franceză a pierdut cu 3-0 pe teren propriu și a fost eliminată din competiție.
Astfel, în semn de protest, suporterii au aprins focul în tribune și s-au luptat cu poliția. Mai mult, zeci de oameni au încercat să ia cu asalt terenul de la Groupama Stadium în timp ce jucătorii lui West Ham sărbătoreau victoria.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
IERI LA 18:46

Haos la Lyon - West Ham United

Mai multe forțe de ordine anti-revoltă cu bastoane au fost desfășurate în timp ce unii fani încercau să intre pe teren. Stewarzii au fost nevoiți să pună bariere pentru a preveni agresiunile ulterioare din partea suporterilor.
Furia suporterilor a fost îndreptată însă spre propria echipă, care are un sezon de coșmar, deși lotul arată bine pe hârtie. Lyon ocupă doar locul 10 în Ligue 1, iar cu această ocazie a pus punct final și evoluțiilor în Europa.
Mijlocașul de la West Ham, Declan Rice, a fost atacat cu sticle când a fost înlocuit în minutul 89, indicând că fanii gazdelor erau la punctul de fierbere, după cum realtează Daily Mail. Dar cele mai multe fluierături au fost adresate propriilor jucători. La final, frustrarea suporterilor s-a transformat în acțiune.
Wrst Ham United s-a calificat în semifinale în Europa League și va înfrunta Eintracht Frankfurt pentru un loc în finală. În a doua semifinală se vor afla față în față Rangers, echipa lui Ianis Hagi, și Leipzig.
Fotbal
Explicațiile lui David Moyes, după ce a șutat în capul unui copil de mingi, la partida cu Frankfurt
06/05/2022 LA 11:57
Europa League
Sărbătoare la Frankfurt! Fanii au invadat terenul la finalul semifinalei cu West Ham
05/05/2022 LA 21:46