Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haos la Lyon - West Ham United. S-au declanșat incendii în tribune, au fost lupte cu poliția

Andrei Nicolae

Actualizat 15/04/2022 la 08:07 GMT+3

Fanii lui Lyon au fost furioși după ce Lyon a fost învinsă de West Ham United cu 3-0 pe teren propriu și a fost eliminată din Europa League.

West Ham United's Spanish midfielder Pablo Fornals (R) fights for the ball with Lyon's French defender Malo Gusto during the UEFA Europa League quarter-final second-leg football match between Olympique Lyonnais

Credit imagine: Getty Images

Fanii lui Lyon au suportat cu greu eșecul din Europa League, în sferturile de finală. După 1-1 în tur cu West Ham, la Londra, formația franceză a pierdut cu 3-0 pe teren propriu și a fost eliminată din competiție.
Astfel, în semn de protest, suporterii au aprins focul în tribune și s-au luptat cu poliția. Mai mult, zeci de oameni au încercat să ia cu asalt terenul de la Groupama Stadium în timp ce jucătorii lui West Ham sărbătoreau victoria.

Haos la Lyon - West Ham United

Mai multe forțe de ordine anti-revoltă cu bastoane au fost desfășurate în timp ce unii fani încercau să intre pe teren. Stewarzii au fost nevoiți să pună bariere pentru a preveni agresiunile ulterioare din partea suporterilor.
Furia suporterilor a fost îndreptată însă spre propria echipă, care are un sezon de coșmar, deși lotul arată bine pe hârtie. Lyon ocupă doar locul 10 în Ligue 1, iar cu această ocazie a pus punct final și evoluțiilor în Europa.
Mijlocașul de la West Ham, Declan Rice, a fost atacat cu sticle când a fost înlocuit în minutul 89, indicând că fanii gazdelor erau la punctul de fierbere, după cum realtează Daily Mail. Dar cele mai multe fluierături au fost adresate propriilor jucători. La final, frustrarea suporterilor s-a transformat în acțiune.
Wrst Ham United s-a calificat în semifinale în Europa League și va înfrunta Eintracht Frankfurt pentru un loc în finală. În a doua semifinală se vor afla față în față Rangers, echipa lui Ianis Hagi, și Leipzig.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo