Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului

Nicu Savin

Publicat 18/05/2022 la 20:52 GMT+3

Ianis Hagi este marele absent al celor de la Glasgow Rangers în finala cu Eintracht Frankfurt din Europa League. Românu nu a mai jucat de la începutul anului, când a suferit o accidentare gravă și a recunoscut că e frustrant să nu poată evolua într-un asemenea meci, dar a subliniat că este extrem de fericit pentru colegii săi și pentru club în general.

Ianis Hagi

Credit imagine: Other Agency

Ianis Hagi a avut o primă jumătate de sezon destul de bună la Rangers, dar în ianuarie s-a accidentat grav într-un meci de cupă și a ieșit din circuit pentru tot restul sezonului. Astfel, românul ratează ceea ce putea fi meciul carierei pentru el, și anume finala Euroa League dintre Glasgow Rangers și Eintracht Frankfurt.
Ianis s-a deplasat însă la Sevilla și îi va încuraja de la fața locului pe coechipierii săi. Românul a acordat un scurt interviu pentru Sky Sports, în care nu și-a ascuns frustrarea că nu poate fi pe teren, dar în același timp a transmis că este foarte bucuros pentru că formația sa e aproape de a cuceri un trofeu european.
"Va fi întotdeauna puțină frustrare, dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club.Dar am mare încredere în băieți că putem obține o performanță bună astăzi. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste. Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club.", a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi, încântat de felul cum l-au primit fanii lui Rangers

Aproximativ 100.000 de fani ai lui Rangers s-au deplasat la Sevilla, chiar dacă maxim un sfert dintre ei vor putea fi pe stadion. Aceștia au luat cu asalt capitala Andaluziei și au creat o atmosferă britanică pe străzile orașului încă de ieri.
Ajuns la Sevilla, Ianis Hagi a simțit din plin căldura fanilor și a postat un mesaj special pe contul personal de Instagram.
"Sunt super încântat pentru această seară și nu mai am răbdare să-i văd pe băieți în acțiune. E o zi uriașă pentru toți implicați la Rangers. Primirea pe care am primit-o din partea suporterilor a fost la alt nivel. Ibrox este acolo unde sunt fanii", a scris Ianis, alături de o fotografie cu fanii echipei sale.
În acest sezon de Europa League, Ianis Hagi a jucat 5 meciuri, toate în faza grupelor. Românul a marcat un gol extrem de important în perspectiva calificării în primăvară, aducând un punct din deplasarea de la Brondby. DE asemenea, mijlocașul a contribuit și cu o pasă decisivă în victoria cu 2-0 contra Spartei Praga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol