Ianis Hagi a avut o primă jumătate de sezon destul de bună la Rangers, dar în ianuarie s-a accidentat grav într-un meci de cupă și a ieșit din circuit pentru tot restul sezonului. Astfel, românul ratează ceea ce putea fi meciul carierei pentru el, și anume finala Euroa League dintre Glasgow Rangers și Eintracht Frankfurt.
Ianis s-a deplasat însă la Sevilla și îi va încuraja de la fața locului pe coechipierii săi. Românul a acordat un scurt interviu pentru Sky Sports, în care nu și-a ascuns frustrarea că nu poate fi pe teren, dar în același timp a transmis că este foarte bucuros pentru că formația sa e aproape de a cuceri un trofeu european.
"Va fi întotdeauna puțină frustrare, dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club.Dar am mare încredere în băieți că putem obține o performanță bună astăzi. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste. Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club.", a spus Ianis Hagi.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | În sfârșit, vești bune pentru Ten Hag. Man United, gata de primul transfer
20/06/2022 LA 09:37

Ianis Hagi, încântat de felul cum l-au primit fanii lui Rangers

Aproximativ 100.000 de fani ai lui Rangers s-au deplasat la Sevilla, chiar dacă maxim un sfert dintre ei vor putea fi pe stadion. Aceștia au luat cu asalt capitala Andaluziei și au creat o atmosferă britanică pe străzile orașului încă de ieri.
Ajuns la Sevilla, Ianis Hagi a simțit din plin căldura fanilor și a postat un mesaj special pe contul personal de Instagram.
"Sunt super încântat pentru această seară și nu mai am răbdare să-i văd pe băieți în acțiune. E o zi uriașă pentru toți implicați la Rangers. Primirea pe care am primit-o din partea suporterilor a fost la alt nivel. Ibrox este acolo unde sunt fanii", a scris Ianis, alături de o fotografie cu fanii echipei sale.
În acest sezon de Europa League, Ianis Hagi a jucat 5 meciuri, toate în faza grupelor. Românul a marcat un gol extrem de important în perspectiva calificării în primăvară, aducând un punct din deplasarea de la Brondby. DE asemenea, mijlocașul a contribuit și cu o pasă decisivă în victoria cu 2-0 contra Spartei Praga.
Fotbal
Ianis Hagi știe ce vrea să facă după ce își va încheia cariera de jucător! Ce sfaturi a primit
11/06/2022 LA 14:14
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
20/05/2022 LA 13:46