Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini fabuloase de pe Camp Nou după eliminarea Barcelonei! Araujo, surprins de ceea ce a văzut

Nicu Savin

Actualizat 15/04/2022 la 00:54 GMT+3

Barcelona a suferit o înfrângere neașteptată contra celor de la Eintracht Frankfurt, scor 2-3, și a părăsit astfel Europa League în faza sferturilor. O surpriză a fost și în tribune, unde au fost prezenți în jur de 30.000 de fani ai nemților, care au rămas în arenă și după fluierul final, oferind o imagine incredibilă. Araujo a atras atenția la final că nu e normal ca oaspeții să aibă atâția fani.

Aficionados del Eintracht Frankfurt en el Camp Nou para su partido ante el Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Barcelona pornea mare favorită la calificarea în semifinalele Europa League după ce remizase pe terenul lui Eintracht Frankfurt în tur, scor 1-1. Nemții au mers însă pe Camp Nou neavând mare lucru de pierdut și au făcut un meci uriaș.
S-a terminat 3-2 pentru Eintracht, dar soarta calificării era pecetluită din minutul 67, când oaspeții conduceau cu 3-0 după dubla lui Kostic și reușita lui Borre. Golurile marcate de Busquets și Depay (penalty) în prelungiri nu au făcut decât să adâncească agonia Barcelonei, care a suferit o mare înfrângere.
Eșecul catalanilor nu a fost doar pe teren, ci și în tribune. Aproximativ 30.000 de fani ai germanilor au fost prezenți pe stadionul Camp Nou și în multe momente ale partidei au creat impresia că Eintracht e gazdă.
Suporterii nemții au rămas pe stadion mult timp după fluierul final, oferind o imagine greu de privit pentru orice susținător al Barcelonei.

Araujo, surprins de numărul mare de fani ai lui Eintracht pe Camp Nou

Primul jucător al Barcelonei care a vorbit după eșecul din această seară a fost Ronald Araujo. Fundașul uruguayan crede că echipa sa putea obține mai mult în această seară, dar ghinionul a făcut ca adversara să înscrie la toate ocaziile pe care le-a avut. Referindu-se la atmosfera din tribune, Araujo s-a arătat surprins de numărul mare de fani ai nemților, lucru pe care nu îl consideră unul normal.
"Este păcat că am pierdut acest joc. În ciuda rezultatului, am făcut un joc bun. Au lovit la momentul potrivit. Au venit de trei ori în careu și au marcat trei goluri. Am făcut greșeli care nu pot fi făcute și de aceea nu ne-am calificat. Trebuia să avem mai multă răbdare și vigilență la contraatacurile lor.Păcat, pentru că voiam să trecem mai departe.
M-a surprins faptul căau fost atât de mulți fani ai lor pe stadionul nostru. Clubul trebuie să se uite la asta. Pentru mărețiaBarcelonei, calitatea pe care o are, se poate spune că este un eșec, pentru că ne-am dorit să câștigăm Europa League. Trebuie să ridicăm capul. Suntem pe drumul cel bun. Ne rămâne La Ligași cred că sezonul viitor vom fi cu siguranță mai bun", a spus Araujo, citat de Marca.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo