Barcelona pornea mare favorită la calificarea în semifinalele Europa League după ce remizase pe terenul lui Eintracht Frankfurt în tur, scor 1-1. Nemții au mers însă pe Camp Nou neavând mare lucru de pierdut și au făcut un meci uriaș.
S-a terminat 3-2 pentru Eintracht, dar soarta calificării era pecetluită din minutul 67, când oaspeții conduceau cu 3-0 după dubla lui Kostic și reușita lui Borre. Golurile marcate de Busquets și Depay (penalty) în prelungiri nu au făcut decât să adâncească agonia Barcelonei, care a suferit o mare înfrângere.
Eșecul catalanilor nu a fost doar pe teren, ci și în tribune. Aproximativ 30.000 de fani ai germanilor au fost prezenți pe stadionul Camp Nou și în multe momente ale partidei au creat impresia că Eintracht e gazdă.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
IERI LA 21:51
Suporterii nemții au rămas pe stadion mult timp după fluierul final, oferind o imagine greu de privit pentru orice susținător al Barcelonei.

Araujo, surprins de numărul mare de fani ai lui Eintracht pe Camp Nou

Primul jucător al Barcelonei care a vorbit după eșecul din această seară a fost Ronald Araujo. Fundașul uruguayan crede că echipa sa putea obține mai mult în această seară, dar ghinionul a făcut ca adversara să înscrie la toate ocaziile pe care le-a avut. Referindu-se la atmosfera din tribune, Araujo s-a arătat surprins de numărul mare de fani ai nemților, lucru pe care nu îl consideră unul normal.
"Este păcat că am pierdut acest joc. În ciuda rezultatului, am făcut un joc bun. Au lovit la momentul potrivit. Au venit de trei ori în careu și au marcat trei goluri. Am făcut greșeli care nu pot fi făcute și de aceea nu ne-am calificat. Trebuia să avem mai multă răbdare și vigilență la contraatacurile lor.Păcat, pentru că voiam să trecem mai departe.
M-a surprins faptul căau fost atât de mulți fani ai lor pe stadionul nostru. Clubul trebuie să se uite la asta. Pentru mărețiaBarcelonei, calitatea pe care o are, se poate spune că este un eșec, pentru că ne-am dorit să câștigăm Europa League. Trebuie să ridicăm capul. Suntem pe drumul cel bun. Ne rămâne La Ligași cred că sezonul viitor vom fi cu siguranță mai bun", a spus Araujo, citat de Marca.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
20/05/2022 LA 13:46
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40