Legia Varșovia este printre echipele care au punctaj maxim după 2 etape disputate în grupele Europa League. După ce au trecut în primul meci cu 1-0 de Spartk Moscova, în deplasare, polonezii au obținut o victorie cu același scor pe teren propriu cu Leicester.
Singurul gol al meciului a fost marcat de azerul Mahir Emreli în minutul 31. Astfel, Legia este lider în grupa A, cu 6 puncte, urmată de Spartak Moscova, cu 3 puncte, în timp ce pe locurile 3 și 4 sunt Napoli și Leicester, care au câte un singur punct.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27

Legia Varșovia și-a surprins fanii la finalul meciului cu Leicester

Victoria polonezilor a venit în fața unui stadion arhiplin și a fost prima obținută în fața unei echipe englezești într-un meci oficial. Oficialii clubului au dat dovadă de o inspirație ieșită din comun înaintea partidei, iar fanii au fost surprinși la final într-un mod nemaiîntâlnit în fotbal.
Mai exact, autorul golului victoriei a apărut la interviul acordat chiar pe teren purtând un tricou pe care era imprimată data și scorul partidei, semn că șefii departamentului de marketing au intuit rezultatul final și au comandat fabricarea de tricouri cu aceste însemne.
Cu siguranță cererea de tricouri de acel gen a explodat după meci, orice fan dorindu-și să aibă o asemenea amintire, astfel că mișcarea gândită de șefii clubului s-a transformat într-o afacere profitabilă. De altfel, pe contul oficial de Twitter al clubului a fost postat un mesaj care îi îndruma pe fani să-și cumpere asemenea tricouri, pentru a-și aminti mereu de victoria contra fostei campioane a Angliei.
Premier League
Haaland a devenit cel mai valoros jucător din lume, depășindu-l pe Mbappe! Cota de piață uriașă
05/11/2022 LA 12:12
Premier League
Manchester City a câștigat și fără Erling Haaland! "Cetățenii" au învins Leicester la limită
29/10/2022 LA 13:23