Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Legia a obținut un succes istoric cu Leicester, dar ce s-a întâmplat după meci este fascinant

Nicu Savin

Actualizat 01/10/2021 la 14:28 GMT+3

Legia Varșovia a învins-o cu 1-0 pe Leicester, în etapa a 2-a a fazei grupelor din Europa League. Oficialii echipei parcă au prevesit rezultatul și fanii au avut parte de o surpriză nemaiîntâlnită în fotbal.

Mahir Emreli (Legia Varșovia-Leicester City)

Credit imagine: Eurosport

Legia Varșovia este printre echipele care au punctaj maxim după 2 etape disputate în grupele Europa League. După ce au trecut în primul meci cu 1-0 de Spartk Moscova, în deplasare, polonezii au obținut o victorie cu același scor pe teren propriu cu Leicester.
Singurul gol al meciului a fost marcat de azerul Mahir Emreli în minutul 31. Astfel, Legia este lider în grupa A, cu 6 puncte, urmată de Spartak Moscova, cu 3 puncte, în timp ce pe locurile 3 și 4 sunt Napoli și Leicester, care au câte un singur punct.
Citește și:

Legia Varșovia și-a surprins fanii la finalul meciului cu Leicester

Victoria polonezilor a venit în fața unui stadion arhiplin și a fost prima obținută în fața unei echipe englezești într-un meci oficial. Oficialii clubului au dat dovadă de o inspirație ieșită din comun înaintea partidei, iar fanii au fost surprinși la final într-un mod nemaiîntâlnit în fotbal.
Mai exact, autorul golului victoriei a apărut la interviul acordat chiar pe teren purtând un tricou pe care era imprimată data și scorul partidei, semn că șefii departamentului de marketing au intuit rezultatul final și au comandat fabricarea de tricouri cu aceste însemne.
Cu siguranță cererea de tricouri de acel gen a explodat după meci, orice fan dorindu-și să aibă o asemenea amintire, astfel că mișcarea gândită de șefii clubului s-a transformat într-o afacere profitabilă. De altfel, pe contul oficial de Twitter al clubului a fost postat un mesaj care îi îndruma pe fani să-și cumpere asemenea tricouri, pentru a-și aminti mereu de victoria contra fostei campioane a Angliei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo