CFR a început cum nu se poate mai prost partida din Gruia și în minutul 5 sârbii erau deja în avantaj. Englezul Michael Oliver a dictat ușor un penalty, iar Katai a transformat, deși Arlauskis a atins mingea.
În minutul 34, clujenii au egalat, dar eu pierdut din nou avantajul în minutul 53. Startul părții secunde a reprezentat o sarabadă a erorilor din partea ardelenilor. Mai întâi Bălgrădean, intrat la pauză în locul lui Arlauskis, a comis o eroare copilărească, pasându-i direct lui Pavkov, care a marcat în poarta goală în minutul 53.
În final, sârbii s-au impus 2-1 și i-au trimis în Conference League pe cei de la CFR Cluj. Scorul general a fost 6-1.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 2 ORE

Ce a declarat Marius Șumudică

Marius Șumudică, antrenorul CFR-ului, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei. Așadar, tensiunile continuă în Gruia.
"Ce să mai, nu mai știu, mă aștept la orice. Nici nu știu ce să mai cred. Chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty. Am făcut acea gafă. Lor li s-a dat acel penalty în minutul patru, e greu să joci de la 0-1, dar îmi felicit jucătorii.
Au fost momente când am dominat o echipă mult mai puternică decât noi. I-am încurajat în vestiar, le-am zis să ridice capul pentru că am jucat de la egal la egal. Steaua Roșie n-a avut nicio ocazia în prima repriză, cred că omul meciului este portarul lor", a declarat Marius Șumudică la ProX.

Fanii i-au cerut demisia lui Marius Șumudică

Tehnicianului lui CFR i-a fost cerută demisia de către fanii ardelenilor, dar acesta a negat că ar fi auzit ceva: "Suntem într-o competiție europeană, suntem pe primul loc cu maximum de puncte, mergem înainte. E incredibil că s-au calificat cei de la Lincoln, îi felicit, să vadă lumea cu cine am jucat. E o atmosferă foarte apăsătoare în vestiar, dar nu știu dacă mai depinde doar de mine să-i montez. Eu încerc. N-am auzit cine mi-a cerut demisia"
Giedrius Arlauskis a fost scos de pe teren la pauză, și a fost înlocuit cu Bălgrădean care a greșit flagrant la gol. Șumudică a explicat și situația lui Arlauskis.
"Arlauskis joacă cu infiltrații de patru partide, n-a mai putut. Nu e problema mea cine este huiduit și cine este aplaudat. Nu am avut probleme pe bancă, am luat o pastilă pentru stomac, probabil de la stres am avut niște probleme. E foarte greu acum, în două zile vine un meci foarte dificil, dar, dacă vom juca cum am făcut-o azi, cu siguranță vom câștiga cu FCSB", a mai spus Șumudică.
Fotbal
Balint șterge pe jos cu Dan Petrescu: "Și dacă erai drogat, nu ai cum să faci asta"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
ACUM 21 ORE