Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Napoli pierde la Spartak Moscova, iar lucrurile se complică în grupa liderului din Serie A

Alex Masgras

Publicat 24/11/2021 la 20:20 GMT+2

Spartak Moscova a învins-o în această seară pe Napoli, scor 2-1, și a preluat conducerea în Grupa C a UEFA Europa League. În urma acestui rezultat, situația din această grupă s-a complicat, toate cele patru echipe având șanse în continuare de a se califica în primăvara Europa League.

Eljif Elmas, Spartak Mosca-Napoli, Europa League, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Spartak Moscova a învins-o pe Napoli, scor 2-1, în etapa a 5-a a grupelor Europa League. Pe o vreme dificilă, Spartak a deschis scorul foarte devreme, grație reușitei lui Sobolev din penalty, în minutul 3. Același Sobolev a dus scorul la 2-0 în minutul 28, după ce a reluat cu capul o centrare primită de la Victor Moses.
Sobolev trasforma il calcio di rigore spiazzando dal dischetto Meret, Spartak Mosca-Napoli, Getty Images
În minutul 64, Napoli a redus din diferență prin Elmas, dar liderul din Serie A nu a putut marca și al doilea gol, iar Spartak Moscova s-a impus cu 2-1. La finalul partidei, tehnicianul napoletanilor, Luciano Spaletti, a refuzat să dea mâna cu omologul său, Rui Vitoria, aducând aminte de un episod care a avut loc recent între Diego Simeone și Jurgen Klopp.

Napoli primește vizita lui Leiceste în ultima etapă

Cealaltă partidă a grupei se va desfășura mâine pe King Power Stadium, între Leicester și Legia Varșovia. În acest moment, situația din grupă este una complicată, toate cele patru echipe având șanse la prima poziție care duce direct în optimile de finală ale competiției.
Și locul al doilea din grupele Europa League duc în primăvara europeană a competiției, dar în 16-imi, în timp ce locul al treilea duce în 16-imile din noua competiție organizată de UEFA, Conference League.
Astfel, Sparta Moscova și Napoli așteaptă rezultatul de mâine seară dintre Leicester și Legia, înainte de a începe să își facă calcule pentru ultima etapă a grupelor.
Clasamentul Grupei C din Europa League
  • 1. Spartak Moscova 7p
  • 2. Napoli 7p
  • 3. Legia 6p
  • 4. Leicester 5p
Programul ultimelor trei meciuri din Grupa C
  • Leicester-Legia (25 noiembrie)
  • Napoli-Leicester (9 decembrie)
  • Legia-Spartak (9 decembrie)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo