Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Poliția din Frankfurt, în alertă! Nemții se tem de huliganii englezi înaintea returului cu West Ham

Alex Masgras

Actualizat 04/05/2022 la 19:02 GMT+3

Mâine seară va avea loc partida retur dintre Eintracht Frankfurt și West Ham din semifinalele Europa League, iar autoritățile din Germania sunt în alertă. Un număr mare al suporterilor "ciocănarilor" vor face deplasarea pentru un "tur al berii".

Frankfurt hat das Hinspiel bei West Ham mit 2:1 gewonnen

Credit imagine: SID

Eintracht Frankfurt va primi vizita celor de la West Ham joi seară, în returul semifinalei Europa League. Partida se va juca în Germania, iar autoritățile vor fi în alertă în ziua meciului, după ce un număr mare de suporteri ai lui West Ham, fără bilet pentru confruntarea de pe Eintracht-Stadion, și-au anunțat prezența în oraș.
Potrivit Daily Mail, poliția din Frankfurt se așteaptă la peste 1500 de suporteri ai ciocănarilor care nu vor putea urmări pe viu partida de joi seară în oraș. Pentru aceștia, semifinala europeană disputată de West Ham reprezintă o oportunitate uriașă pe care nu o pot rata, chiar dacă nu au făcut rost de bilete.
Autoritățile germane se tem de eventualele probleme cauzate de "huliganii" din Anglia, dar câțiva suporteri care au ajuns deja la Frankfurt au negat în totalitate acest lucru:
"Nu este despre huliganism, este vorba de a face parte din familia West Ham în cea mai importantă noapte din ultimele decenii", a declarat pentru Daily Mail unul dintre suporteri.
Citește și:

Frankfurt s-a impus cu 2-1 în turul de la Londra

Săptămâna trecută, pe London Stadium, Eintracht Frankfurt s-a impus cu 2-1. Nemții au deschis scorul încă din primul minut al partidei prin Knauff. Michail Antonio a restabilit egalitatea în minutul 21, în timp ce japonezul Kamada a marcat ultimul gol al partidei în minutul 54.
West Ham a încercat să restabilească egalitatea pe finalul partidei, fiind foarte aproape de acest lucru în minutul 90+2, dar foarfeca lui Bowen a zguduit transversala. În cele din urmă, Frankfurt a rezistat și are avantajul unui gol înaintea partidei retur de pe teren propriu.
În cealaltă semifinală din Europa League, Leipzig s-a impus pe teren propriu în fața scoțienilor de la Rangers, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Angelino în minutul 85.
Finala Europa League va avea loc pe 18 mai, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan din Sevilla.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo