Priske a promis înainte de duelul cu Omonia Nicosia, din Europa League, că în cazul unei calificări va apărea învelit doar în prosop la conferința de presă.
Antwerp a produs surpriza și a reușit să-I elimine pe ciprioții de la Omonia Nicosia. În meciul tur, aceștia fuseseră înfrânți 4-2 și revenirea părea destul de grea. Doar că belgienii s-au mobilizat extrem de bine și au câștigat 2-0 în timpul regulamentar.
Calificarea s-a decis la loviturile de departajare, în favoarea celor de la Antwerp. După meci, Brian Priske și-a respectat promisiunea. Antrenorul a venit aproape dezbrăcat la conferința de presă, fiind la bustul gol și având doar un prosop care să-l acopere.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
17/09/2021 LA 05:07

DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR!

Şumudică e istorie pentru CFR, chiar dacă oficial nu a fost încă demis, căutându-se o soluţie pentru a se ajunge la o soluţie amiabilă şi clujenii să nu îi plătească întreaga clauză de reziliere.
Chiar şi aşa, conducerea ardelenilor a bătut palma cu Dan Petrescu, care va fi azi prezentat oficial şi care va conduce antrenamentul de la ora 18:00.
Discuţiile dintre părţi durau de mai mult timp şi era aşteptată doar eliminarea din Europa League, pentru ca Şumudică să fie demis. Alături de "Super Dan" va reveni în Gruia şi Bogdan Mara, un apropiat al antrenorului, în care acesta are încredere deplină. În schimb, Dani Coman, despre care s-a spus că va fi noul preşedinte, cel mai probabil nu va descinde în Ardeal. Deşi conducerea îl vedea o variantă viabilă, Dan Petrescu se pare că nu a agreat o astfel de variantă.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Europa League
Șumudică, după înfrângerea usturătoare din Europa League: "Este o atmosferă apăsătoare în vestiar"
26/08/2021 LA 21:32
Europa League
Rangers s-a calificat la limită în Europa League! Ianis Hagi, prestație slabă
26/08/2021 LA 20:21