Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scouterii lui Atletico Madrid, pe urmele lui Alexandru Cicâldău! Anunțul de ultimă oră al spaniolilor

Irina Aldea

Actualizat 10/03/2022 la 21:26 GMT+2

Cotidianul AS a anunțat în această seară că scouterii lui Atletico Madrid vor fi în această seară prezenți pe Camp Nou pentru a urmări îndeaproape 2 perle ale Galatei: pe Alexandru Cicâldău și Kerem Akturkoglu.

Alex Cicâldău

Credit imagine: Eurosport

Barcelona o va înfrunta pe Galatasaray în această seară, de la ora 22:00, pe Camp Nou, în meciul tur din optimile Europa League. Potrivit jurnaliștilor de la AS, Gudi Pozo, unul dintre scouterii lui Atletico Madrid, și asistentul său Andrea Berta, vor fi prezenți la meciul dintre FC Barcelona și Galatasaray pentru a urmări 2 fotbaliști din tabăra turcilor. Este vorba despre Alexandru Cicâldău și Kerem Akturkoglu.
Reprezentantul FIFA, Marco Kirdemir, are o legătură puternică cu Andrea Berta și a confirmat pentru spaniolii de la AS interesul lui Atletico Madrid pentru cei doi jucători. Deși a ajuns de abia vara trecută la Galatasaray, plecând de la CS U Craiova în schimbul a 6 milioane de euro, Cicâldău este acum curtat de campioana Spaniei, Atletico Madrid.
CITEȘTE ȘI:

Campioana Spaniei, Atletico Madrid, pe urmele lui Alexandru Cicâldău

De partea cealaltă, Kerem Akturkoglu, joacă pe postul de extremă, are 23 de ani și a bifat 41 de apariții în toate competițiile în acest sezon. A marcat 9 goluri și a oferit 9 pase decisive. Fotbalistul a marcat de 3 ori în 8 meciuri cu naționala Turciei. A semnat cu Galatasaray în vara anului 2020 de la o echipă de divizia a treia, 24 Erzicanspor. Galatasaray i-a reînnoit contractul până în 2026.
Galatasaray va juca în această seară, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Barcelona, în manșa tur a optimilor Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo