Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, reacție tranșantă privind numărul mare de fani ai lui Frankfurt pe Camp Nou: "A fost o eroare"

Nicu Savin

Actualizat 15/04/2022 la 10:51 GMT+3

Xavi Hernandez a fost vizibil afectat de eliminarea Barcelonei din Europa League, după 2-3 cu Eintracht Frankfurt pe teren propriu. Antrenorul catalanilor a spus că echipa sa a dat totul, dar nu merita mai mult și a recunoscut că clubul a făcut o mare greșeală permițându-le fanilor adversarei să intre într-un număr atât de mare pe Camp Nou.

Xavi ante el Eintracht

Credit imagine: EFE

Barcelona s-a oprit în sferturile de finală din Europa League, după ce a pierdut returul cu Eintracht Frankfurt, scor 2-3. Rezultatul reflectă mai puțin desfășurarea partidei, deoarece oaspeții au avut 3-0 după dubla lui Kostic și reușita lui Borre, iar golurile catalanilor au fost marcate în prelungiri de Busquets și Depay (penalty), olandezul înscriind la ultima fază.
Dezamăgirea a fost mare în tabăra Barcelonei la final, iar discursul lui Xavi spune multe. Antrenorul catalanilor a admis că jucătorii săi au dat totul, dar a punctat că nu meritau calificarea.
"Am luptat eroic, dar a fost insuficient. Au marcat din penalty și a apoi un gol fantastic. Ne-am aruncat în atac și apoi a venit și golul 3. Nu ne-a fost deloc bine. Nu am știut să generăm ceea ce trebuia să generăm în atac. Am avut controlul, dar am făcut greșeli care se plătesc în Europa și nu meritam să ne calificăm. Am încercat totul, nu o iau ca pe un eșec. Trebuie să învățăm. Trebuie să ne concentrăm pe campionat. Obiectivul principal este intrarea în Liga Campionilor.", a spus Xavi, citat de as.com.

Xavi: "Ne așteptam la 70.000 - 80.000 de catalani"

Vorbind despre numărul mare de fani ai oaspeților pe Camp Nou, care au creat o atmosferă incredibilă atât în timpul, cât și după terminarea partidei, tehnicianul Barcelonei a admis că s-a comis o mare eroare din partea clubului.
"Faptul că au fost atât de mulți fani ai lor nu ne-a ajutat. Ne așteptam la 70.000 - 80.000 de catalani. A părut ca o finală cu fanii împărțiți în două părți egale.. A fost o greșeală de calcul. Clubul verifică ce s-a întâmplat.", a adăugat Xavi.
Araujo și-a arătat și el suprinderea cu privire la acest aspect, iar fundașul a atras atenția că nu e normal ca oaspeții să fie încurajați de atâția suporteri: "M-a surprins faptul că au fost atât de mulți fani ai lor pe stadionul nostru. Clubul trebuie să se uite la asta."
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo