Barcelona s-a oprit în sferturile de finală din Europa League, după ce a pierdut returul cu Eintracht Frankfurt, scor 2-3. Rezultatul reflectă mai puțin desfășurarea partidei, deoarece oaspeții au avut 3-0 după dubla lui Kostic și reușita lui Borre, iar golurile catalanilor au fost marcate în prelungiri de Busquets și Depay (penalty), olandezul înscriind la ultima fază.
Dezamăgirea a fost mare în tabăra Barcelonei la final, iar discursul lui Xavi spune multe. Antrenorul catalanilor a admis că jucătorii săi au dat totul, dar a punctat că nu meritau calificarea.
"Am luptat eroic, dar a fost insuficient. Au marcat din penalty și a apoi un gol fantastic. Ne-am aruncat în atac și apoi a venit și golul 3. Nu ne-a fost deloc bine. Nu am știut să generăm ceea ce trebuia să generăm în atac. Am avut controlul, dar am făcut greșeli care se plătesc în Europa și nu meritam să ne calificăm. Am încercat totul, nu o iau ca pe un eșec. Trebuie să învățăm. Trebuie să ne concentrăm pe campionat. Obiectivul principal este intrarea în Liga Campionilor.", a spus Xavi, citat de as.com.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 6 ORE

Xavi: "Ne așteptam la 70.000 - 80.000 de catalani"

Vorbind despre numărul mare de fani ai oaspeților pe Camp Nou, care au creat o atmosferă incredibilă atât în timpul, cât și după terminarea partidei, tehnicianul Barcelonei a admis că s-a comis o mare eroare din partea clubului.
"Faptul că au fost atât de mulți fani ai lor nu ne-a ajutat. Ne așteptam la 70.000 - 80.000 de catalani. A părut ca o finală cu fanii împărțiți în două părți egale.. A fost o greșeală de calcul. Clubul verifică ce s-a întâmplat.", a adăugat Xavi.
Araujo și-a arătat și el suprinderea cu privire la acest aspect, iar fundașul a atras atenția că nu e normal ca oaspeții să fie încurajați de atâția suporteri: "M-a surprins faptul că au fost atât de mulți fani ai lor pe stadionul nostru. Clubul trebuie să se uite la asta."
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
IERI LA 05:54