Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a revenit cu gol la Manchester United! Rezultatele serii în Europa League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/10/2022 la 00:32 GMT+3

Cristiano Ronaldo s-a întors în lotul lui Manchester United și a fost integralist împotriva lui Sheriff Tiraspol. Portughezul a marcat golul de 3-0, iar echipa sa este calificată în primăvara Europa League.

Cristiano Ronaldo (r.) - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Manchester United și-a asigurat calificarea în primăvara Europa League, după 3-0 cu Sheriff Tiraspol. Dalot, în prima repriză, Rashford și Cristiano Ronaldo au marcat pentru echipa din Premier League, într-un meci pe care l-au dominat cap-coadă.
65% posesie au avut "diavolii roșii", 23 de ocazii de gol, 10 șuturi pe poartă și 8 cornere, în timp ce oaspeții au fost pe 0 la toate aceste capitole. A fost un meci specail pentru Ronaldo, care a fost protagonistul unui scandal în ultima săptămână. Lusitanul a refuzat să mai intre pe teren cu Tottenham și a fost exclus din lot pentru derby-ul cu Chelsea din weekend. Erik ten Hag a decis să-l primească înapoi pe starul său, iar revenirea nu putea fi marcată altfel, decât cu gol.
Real Sociedad este liderul grupei E, cu maximum de puncte, spaniolii trecând cu 2-0 de Omonia Nicosia. Cele două echipe calificate se vor întâlni în ultima etapă, într-un meci care va stabili cine termină pe primul loc.
Citește și:

AS Roma și Lazio au obținut victorii importante

AS Roma, cu Jose Mourinho pe bancă, a trecut cu 2-1 de HJK Helsinki. Italienii a deschis scorul, dar s-au văzut egalați în minutul 54. Totuși, ei au preluat repede conducerea din nou și au ajuns la 7 puncte în grupa C, fiind la egalitate cu Ludogorets. Betis este deja calificată, iar finlandezii sunt eliminați.
Lazio a obținut și ea o victorie importantă în cea mai echilibrată grupă din Europa League. Îniantea acestei etape, toate echipele aveau câte 5 puncte, dar romanii și Sturm Graz le-au învins pe Midtjylland, respectiv Feyenord și sunt favorite la calificare.
Ferencvaros și Monaco au remizat, 1-1, iar francezii au emoții pentru calificare până în ultima etapă. Mircea Lucescu a părăsit și el competițiile europene, remiza cu AEK Larnaca făcând ca Dinao Kiev să nu mai aibă nicio șansă, nici măcar la locul 3, care duce în Conference.
Olympiacos continuă forma slabă pe care a arătat-o în competițiile europene și remizează pe terenul lui Freiburg. Arsenal a pierdut doar al doilea meci al sezonului, PSV impunându-se cu 2-0, într-o partidă fără miză pentru "tunari".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo