Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, înapoi în lotul lui Ten Hag! Prima reacție a portughezului după ce a revenit la antrenamente

Bianca Dumitru

Publicat 26/10/2022 la 21:27 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost subiectul mai multor discuții aprinse în ultima săptămână, după ce a plecat de pe banca de rezerve înainte de fluierul final al meciului cu Tottenham. Portughezul a fost reprimit în lotul lui Erik ten Hag și a oferit o primă reacție.

Cristiano Ronaldo ist zurück im Kader von United

Credit imagine: SID

Cristiano Ronaldo a trecut printr-o perioadă dificilă la Manchester United în ultima săptămână. După ce a răbufnit în partida cu Tottenham, plecând de pe banca de rezerve înainte de fluierul final, portughezul a fost amendat și exclus din lotul lui Erik ten Hag pentru duelul cu Chelsea.
Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a fost reprimit în lot pentru duelul cu Sheriff Tiraspol din Europa League, participând la antrenamente alături de coechipierii săi.
Miercuri seară, Cristiano Ronaldo a oferit pe rețelele de socializare o primă reacție după conflictul cu Ten Hag. Lusitanul a postat o fotografie de la antrenamente și a notat că nu și-a pierdut motivația.
"Înapoi la treabă, cu același angajament și aceeași dedicare ca întotdeauna", a scris Cristiano Ronaldo, pe Facebook.
Citește și:

Manchester United, aproape de calificarea în primăvara Europa League

Pentru Manchester United urmează joi seară, de la ora 22:00, duelul cu Sheriff Tiraspol, din a cincea etapă a grupelor Europa League.
Echipa lui Erik ten Hag are nevoie de cel puțin un egal pentru a se asigura de calificarea în primăvara europeană, fiind în acest moment pe locul 2 în clasamentul grupei E, cu 9 puncte.
Lider al ierarhiei este Real Sociedad, cu 12 puncte, în timp ce locul 3 le aparține celor de la Sheriff Tiraspol, care au 3 puncte. Ultima clasată este Omonia, care nu a obținut niciun punct după primele 4 etape.
În meciul tur cu Sheriff Tiraspol, Manchester United s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate în prima repriză, de Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo (din penalty).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo