Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului

Nicu Savin

Actualizat 02/11/2022 la 20:15 GMT+2

Jose Mourinho a făcut o nouă afirmație considerată ironică la adresa celor de la FC Barcelona. Antrenorul Romei a spus că echipa sa își dorește să ajungă în fazele superioare din Europa League, doar că în această competiție vor fi echipe care au fost construite să câștige Champions League, referindu-se în mod clar la gruparea catalană, care a investit enorm înaintea acestui sezon.

Mourinho

Credit imagine: Eurosport

Jose Mourinho are în față o săptămână extrem de importantă la AS Roma. Joi, capitolinii vor juca împotriva lui Ludogorets, meci în care au nevoie neapărată de victorie pentru a accede în primăvara Europa League, iar în week-end vor avea de disputat marele derby cu Lazio.
La conferința de presă de dinaintea confruntării cu bulgarii, Mourinho a declarat că el și echipa sa vor da totul pentru victorie, având aspirații mai mari decât în sezonul trecut, când au cucerit Conference League. "The Special One" a dat însă de înțeles că Europa League va fi o competiție mult mai grea, deoarece acolo vor ajunge nume mari din fotbal, care au părăsit prematur Champions League.
Citește și:

Mourinho, ironie fină la adresa Barcelonei

Evident, antrenorul Romei s-a referit în mod special la Barcelona., chiar dacă Atletico Madrid și poate Juventus sunt alte cluburi gigant care vor fi în primăvara Europa League.
"Avem un singur rezultat disponibil, care este victoria, din moment ce ne dorim să avansăm în Europa League. Va fi un meci dificil, contra unui adverasar (n.r. Ludogorets) care ne-a învins în prima manșă. Ambiția jucătorilor nu este să câștige din nou Conference League, ci să meargă în playoff-ul Europa League, deși acolo vor exista echipe care au fost construite pentru a câștiga Liga Campionilor", a spus Mourinho.
Nu este prima dată când Mourinho ironizează Barcelona în acest sens. După ce a devenit aproape sigur că echipa lui Xavi va rata oprimile Champions League, Mourinho spunea că în Europa League vor ajunge toți "rechinii eșuați" din cea mai importantă competiție intercluburi.
Barcelona este cea mai mare dezamăgire a acestui sezon de Champions League, mai ales că în vara trecută au ajuns pe Camp Nou o mulțime de fotbaliști de clasă. Catalanii au terminat însă pe 3 într-o grupă cu Bayern, Inter și Plzen și vor juca pentru al doilea an la rând în primăvara Europa League.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo