Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu pierde la debut în grupele Europa League! Ronaldo, titular în înfrângerea cu Sociedad

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/09/2022 la 00:43 GMT+3

Prima etapă a grupelor din Europa League s-a disputat joi seara. Mircea Lucescu nu a putut să o ducă pe Dinamo Kiev spre un rezultat bun și a pierdut cu Fenerbahce. Cristiano Ronaldo a fost integralist la United, în înfrângerea cu Sociedad.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
După serile magice de Champions League, au intrat în scenă și celelalte două competiții ale UEFA. În Conference League, FCSB și CFR Cluj nu au reușit să obțină nicio victorie pentru România. FCSB a fost învinsă cu 3-1 la Londra, iar CFR Cluj a remizat cu FC Ballkani, în deplasare.
În Europa League, a doua competiție ca valoare și premii, Cristiano Ronaldo a fost titular și integralist la Manchester United. "Diavolii" au pierdut cu 0-1 partida cu Real Sociedad, de pe Old Trafford. Jocul a fost echilibrat, dar echilibrul s-a rupt în minutul 59, când Brais Mendez a transformat un penalty. Portughezul nu are niciun gol marcat în acest sezon, în aproape 300 de minute jucate.
Dinamo Kiev a suferit și ea o înfrângere la limită, în fața lui Fenerbahce. Mircea Lucescu nu a reușit să îi conducă pe ucraineni spre victorie și turcii conduceau încă de la pauză. Tsygankov a egalat după pauză, dar Batshuayi a adus victoria lui Fenerbahce în prelungiri. Atacantul belgian a jucat primul meci după transferul de la Chelsea și a intrat repede la inimile fanilor turci.
Citește și:

Arsenal, Monaco și Lazio au câștigat în prima etapă

Arsenal, Lazio și Monaco și-au câștigat primele meciuri din grupe. "Tunarii" s-au impus cu 2-1 la Zurich, Monaco a câștigat la limită cu Steaua Roșie Belgrad, iar Lazio a oferit un meci spectaculos cu Feyenoord, încheiat cu scorul de 4-2 pentru italieni. Nu au lipsit nici surprizele din competiția unde Frankfurt a reușit să ridice trofeul în sezonul trecut.
AS Roma a pierdut în deplasare cu Ludogorets. Toate golurile s-au marcat după minutul 70, iar echipa antrenată de Jose Mourinho începe rău această campanie europeană. Betis e lider în grupa italienilor, după victoria cu 2-0 de la Helsinki.
Olympiakos nu își revine și pierde primul meci în grupe. Nantes s-a impus cu 2-1 în fața grecilor. Sheriff Tiraspol a câștigat și ea în deplasarea de la Omonia Nicosia.
Partida dintre Manchester United și Sociedad a fost cea cu cei mai mulți suporteri în tribune. Peste 74.000 de oameni au fost pe Old Trafford, la înfrângerea favoriților.
Rezultatele complete din seara de Europa League:
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol