Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Portarul Sevillei, atacat de suporteri pentru a doua oară în 3 săptămâni! Ce s-a întâmplat la Istanbul

Bianca Dumitru

Actualizat 16/03/2023 la 23:03 GMT+2

Sevilla a obținut în această seară calificarea în sferturile de finală ale Europa League. În timpul meciului de pe terenul celor de la Fenerbahce, portarul andaluzilor, Marko Dmitrovic, a fost atacat din nou de suporterii adverși.

Dmitrovic, in Fenerbahce - Sevilla

Credit imagine: Twitter

Sevilla s-a calificat în această seară în sferturile de finală ale Europa League, deși a fost învinsă cu 1-0 de Fenerbahce, dar având avantajul din tur, când a câștigat cu 2-0.
La Istanbul, portarul spaniolilor a fost atacat din nou de suporteri. În minutul 55, când se pregătea să repună mingea în joc de la marginea careului mic, Marko Dmitrovic a fost lovit de un obiect aruncat din tribune.
Portarul s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, fanii turci au aruncat spre teren cu mai multe obiecte, printre care și brichete, una dintre ele lovindu-l pe Dmitrovic.
Fotbaliștii echipei gazdă au mers să-i roage pe fani să se liniștească și să nu mai facă astfel de gesturi, iar după aproximativ 5 minute meciul a fost reluat, Dmitrovic revenind între buturi fără probleme.
Citește și:

DMITROVIC, ATACAT DE UN FAN AL LUI PSV EINDHOVEN

În urmă cu doar 3 săptămâni, Marko Dmitrovic a fost atacat de un suporter olandez la partida dintre PSV Eindhoven și Sevilla, din 16-imile Europa League. Înainte de golul doi al olandezilor, în al doilea minut de prelungiri, un fan al gazdelor a intrat pe teren și s-a îndreptat amenințător spre portarul Sevillei.
Goalkeeper-ul a fost bruscat de suporterul care venea să-l atace, dar apoi l-a pus la pământ, iar jucătorii din jur s-au năpustit imediat asupra bărbatului recalcitrant.
"Un suporter a venit și m-a împins din spate. Cred că era furios și puțin beat. A încercat să mă lovească, dar am reușit să-l prind și să-l pun la pământ. Era furios, dar aceste lucruri nu au voie să se întâmple. Nu am văzut niciodată așa ceva.
Nu am de gând să nu spun ce am vrut cu adevărat să fac. Mă bucur că l-am văzut și l-am oprit. Din fericire, m-am oprit, altfel s-ar fi putut întâmpla și alte lucruri. A vrut să mă lovească, e păcat că asta se întâmplă pe un teren de fotbal. UEFA ar trebui să intervină, asta trebuie să înceteze", a spus Dmitrovic la finalul partidei.
Din fericire, Marko Dmitrovic a scăpat doar cu câteva zgârieturi în zona gâtului, dar episodul rămâne unul regretabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo