Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene șocante în aeroportul din Budapesta! Arbitrul Taylor, agresat de fanii Romei după finala Europa League

Bianca Dumitru

Actualizat 02/06/2023 la 08:27 GMT+3

Sevilla a câștigat finala Europa League, impunându-se în fața celor de la AS Roma, după loviturile de departajare. Fanii italienilor care au făcut deplasarea la Budapesta nu au digerat prea bine rezultatul, iar în aeroport s-au luat de arbitrul partidei, Anthoni Taylor.

Anthony Taylor attacked at the airport

Credit imagine: Getty Images

Sevilla a câștigat miercuri seară finala Europa League, după ce s-a impus în fața celor de la AS Roma, după loviturile de la 11 metri.
Scorul a fost 1-1 după 120 de minute de joc, iar spaniolii au reușit să pună mâna pe trofeu după penalty-uri, adjudecându-și al 7-lea trofeu european.
Rezultatul nu a fost unul pe placul fanilor lui AS Roma. Suporterii italieni care au făcut deplasarea la Budapesta, acolo unde a avut loc finala, au fost protagoniștii unor scene șocante după meci.
Citește și:

Arbitrul Taylor, agresat de fanii Romei după finala Europa League

Conform imaginilor postate pe contul de Twitter
, fanii Romei l-au înconjurat în aeroport pe arbitrul Anthoni Taylor, căruia i-au strigat injurii, în timp ce acesta era însoțit de familia sa.
Suporterii l-au înjurat, au scuipat în direcția lui, iar unul dintre ei l-a tras de ghiozdan, în timp ce un altul a aruncat cu un scaun spre el. Din fericire, arbitrul nu a fost rănit, fiind direcționat de forțele de ordine spre o cameră privată.
Jurnaliștii de la Football Italia au anunțat ulterior că fanul care a aruncat cu scaunul a fost reținut de poliție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol