Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Szczesny a întâmpinat dificultăți respiratorii în Juventus-Sporting. "Eram anxios și speriat"

Nicu Savin

Publicat 14/04/2023 la 11:10 GMT+3

Wojciech Szczesny, portarul lui Juventus, a fost înlocuit în timpul meciului împotriva celor de la Sporting (în care Juventus a câștigat cu 1-0), după ce a acuzat probleme respiratorii. Polonezul în vârstă de 32 de ani a oferit o primă reacție și i-a asigurat pe fani că acum se simte bine.

Wojciech Szczesny of Juventus during the UEFA Europa League quarter-final first leg between Juventus and Sporting CP at Allianz Stadium on April 13, 2023 in Turin, Italy

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Achim Sturzu
Portarul celor de la Juventus a declarat faptul că motivul pentru care a fost înlocuit în prima repriză a meciului din sferturile Europa League, împotriva lui Sporting, este că a întâmpinat probleme respiratorii. În minutul 41 al partidei polonezul a acuzat o dificultate în respirație, fiind mai apoi schimbat cu Mattia Perin. Szczesny a părăsit terenul în lacrimi, ducând mâna în zona pieptului.

Szczesny este în afara oricărui pericol

După meci, Szczesny a oferit reporterilor o primă reacție cu privire la incident, asigurându-și fanii că starea sa de sănătate este bună.
"M-am chinuit să respir. Mă simțeam puțin anxios și speriat, de asta am părăsit ieșit în lacrimi de pe teren. Din fericire acum sunt bine, am făcut un test medical și starea mea de sănătate este foarte bună. Testele au confirmat că nu este nicio problemă.", a declarat polonezul.
Juventus a câștigat meciul, scor 1-0, grație unei reușite înscrise de Federico Gatti în minutul 73. Atât Szczesny, cât și Perin au ținut poarta italienilor intactă, iar echipa din Torino pleacă cu prima șansă spre calificarea în semifinalele competiției.
Wojciech Szczesny este produsul lui Arsenal, club care l-a cumpărat la 16 ani de la echipa de juniori a celor de la Legia Varșovia. Portarul a petrecut aproape nouă ani în tricoul "tunarilor", fiind împrumutat în această perioadă pentru jumătate de sezon la Brentford, echipă care în acel moment era în al treilea eșalon englez, precum și pentru doi ani la Roma.
În 2017 Szczesny a fost cumpărat de Juventus pentru 18 milioane de euro, club pentru care a evoluat în mare parte din timp ca titular. În acest sezon de Europa League portarul a evoluat în toate cele 5 partide ale torinezilor, primind doar un singur gol , într-un meci încheiat 1-1 împotriva celor de la Nantes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo