Daniel Carrico a plecat de la Sevilla la 3 martie 2019, după şase ani şi jumătate jucaţi la gruparea din La Liga. Fundaşul de 31 de ani a semnat cu Wuhan Zall, echipa din oraşul din care a izbucnit epidemia de coronavirus. Formaţia sa, care se antrenază din această iarnă în Spania, la Marbella, urmează să plece mâine în China.
"Acum, China este mai sigură decât Europa", a spus Daniel Carrico, potrivit tutto mercato web.
"În acest moment, situaţia grea este aici, în China virusul a fost practic distrus. Dacă ne-a fost frică? Ne-am antrenat cu echipa la Marbella şi am aşteptat ca epidemia de coronavirus să dispară în totalitate, pentru a putea să ne întoarcem liniştiţi la Wuhan şi să ne reluăm cursul vieţii. În China, în clipa de faţă, situaţia este mai puţin îngrijorătoare decât este în restul lumii. La început m-am îndoit puţin, nu pot să neg. Când a început sezonul de iarnă nu ştiam ce înseamnă COVID-19, ştiam că există un nou virus care este prin China. M-am documentat mai multe zile, apoi clubul m-a liniştit, mi-a spus că nu vom merge în Wuhan până nu va trece această epidemie. Este adevărat că problema coronavirusului s-a răspândit în toată lumea, dar în China situaţia stă din ce în ce mai bine. Dacă în Europa cazurile apar din ce în ce mai multe, în toate ţările, în Wuhan sunt din ce în ce mai puţini bolnavi şi cazurile noi sunt şi ele din ce în ce mai puţine", a afirmat Carrico.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 32 MINUTE
Aceste crede că e fundamental să încercăm să oprim această răspândire a virusului: "Suspendarea meciurilor este, cu siguranţă, cea mai bună variantă, având în vedere numărul mare de persoane care merg la stadioane. Şi de asemnea este bine şi pentru sănătatea jucătorilor şi celorlalte persoane din cadrul echipelor. Să se joace meciurile cu porţile închise ajută, dar este clar că cea mai eficientă variantă este să nu se mai joace deloc. Sănătatea populaţiei trebuie să fie mai presus decât fotbalul şi decât orice altceva".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM O ORĂ