Articol scris de Evelin Gheorghiță (footballscouting.ro)
Christos Tzolis este un produs 100% al academiei celor de la PAOK Salonic, având deja cifre impresionante, desi are doar 18 ani. În acest sezon, în 28 partide a marcat de 12 ori și a oferit 7 pase decisive.
Poziția naturală și preferată din teren este cea de aripă stânga, dar la nevoie poate evolua atât ca mijlocaș central cât și ca atacant.
Fotbal
Reghecampf a pierdut lupta pentru semnătura lui Alexandru Mitriță! Un alt antrenor român l-a convins
24/08/2021 LA 16:36
La 1.80m este foarte rapid și remarcabil de puternic, ceea ce înseamnă că nu are dificultăți în situatiile 1v1 împotriva fundașilor adverși.

Tzolis, atacantul polivalent

Poate trage cu ambele picioare și a arătat că citește foarte bine jocul și pentru ceilalți jucători din atacul lui PAOK, putând crea o ocazie de gol aproape la fiecare fază la care paricipă. Stilul său de pasare este foarte direct și vrea să profite la maximum de fiecare oportunitate care se ivește.
Având deja 4 selecții la naționala mare a Greciei, pentru care a și marcat un gol, Tzolis este cu siguranță un jucător în care elenii își pun multe speranțe pentru viitor, și pe care o să-l vedem în top cinci campionate din Europa cât mai curând.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

EUROSCOUT, a 20-a ediție, cu Evelin Gheorghiță

Premier League
Pep Guardiola, ironizat de fanii lui Manchester City! Ce au cântat fanii "cetățenilor"
ACUM 16 MINUTE
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 20 MINUTE