Unul dintre cei mai promițători jucători din Portugalia este golgheterul ediției 2019/2020 a competiției UEFA Youth League, Gonçalo Ramos. A fost cel mai bun marcator cu 8 reușite, alături de Roberto Picoli de la Atalanta. Aceasta nu-i prima performanță majoră, fiind golgheter și la Campionatul European U19 disputat în 2019. Tânărul nu s-a oprit iar în debutul acestui sezon a înscris 7 goluri și a oferit 3 pase decisive în doar 4 meciuri pentru Benfica B, fiind adus de către Jorge Jesus la prima echipă.

Gonçalo Ramos, instinct de golgheter

Portughezul în vârstă de 19 ani joacă pe postul de atacant central într-un clasic 4-3-3 și se remarcă atât prin ușurința de a înscrie goluri cât și prin schimburi de pase foarte reușite punându-și colegii în situații favorabile. Printre calitățile ce merită evidențiate sunt controlul balonului, concentrarea în situațiile de finalizare și plasamentul foarte bun, toate acestea raportate la o înălțime de 1,84m îl fac o opțiune clară pentru echipa mare.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Pătrunderea în lotul primei echipe este facilitată de transferul golgheterului Carlos Vinicius la clubul englez Tottenham Hotspur. După ce sezonul trecut a reușit să înscrie 2 goluri în doar 3 minute la prima echipă, putem fi siguri că va primi destule șanse pentru a-și demonstra calitatea și de ce nu pentru a deveni titular. Transferul la o echipa de top din Europa pare doar o chestiune de timp, în vara anului 2019, Bayern Munchen prezentând un interes major pentru golgheterul portughez.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

EUROSCOUT, a șaptea ediție, cu Bogdan Enache

Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04