Boxing Day nu a dezamăgit nici anul acesta. Runda din a doua zi de Crăciun a început cu victoria celor de la Stoke împotriva lui Man. United și a continuat cu succesul lui Liverpool în fața lui Leicester. Dacă Man. City și Tottenham și-au câștigat duelurile cu Sunderland respectiv Norwich, ziua de sâmbătă s-a încheiat cu un incredibil 4-0 în confruntarea Southampton vs Arsenal. Trupa lui Arsene Wenger nu a pierdut doar cele 3 puncte puse în joc ci și oportunitatea de a trece pe primul loc în clasament.
Ultima etapa din 2015 propune multe partide interesante iar Eurosport 1 transmite în direct 3 dintre confruntările echipelor implicate în lupta pentru top 4. Începem cu meciul care pune față în față două dintre formațiile momentului în Premier League: Watford are 4 victorii și un egal în ultimele 5 runde, timp în care Tottenham a adunat două succese, două remize și un singur eșec. Doar 3 puncte stau între cele două adversare, Tottenham e pe 4 iar Watford pe 7.
Chiar dacă în ultimii ani ne-am obișnuit ca un astfel de duel să decidă titlul, nu e cazul și acum: Man. United și Chelsea se întâlnesc în poate cel mai slab moment din ultimii ani. Gazdele vin după 4 eșecuri consecutive în toate competițiile (dintre care 3 în campionat) în timp ce campionii londonezi tocmai ce s-au despărțit de Jose Mourinho iar echipa se află pe un incredibil loc 15. Însă, tocmai din această situație poate ieși un meci remarcabil: Live pe Eurosport 1, luni seara de la 19.30.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM 2 MINUTE
Încheiem etapa și totodată anul cu derby-ul dintre Leicester și Man. City, adică ocupantele locurilor 1 respectiv 3. Gazdele au avut evoluții constant bune pe teren propriu, acolo unde au un singur eșec, contra lui Arsenal. În rest, 5 victorii și două remize. De partea cealaltă, deplasările au fost punctul slab al formației pregătite de Manuel Pellegrini: ”cetățenii” au strâns doar 11 puncte în cele 8 etape jucate departe de Etihad. Mai mult, din ultimele 5 etape jucate pe teren străin, City nu a adunat decât două puncte, din remizele cu United și Villa. În schimb, au fost 3 înfrângeri dureroase, cu Tottenham, Stoke și Arsenal.
Live pe Eurosport 1 din Premier League, etapa 19:
- Watford vs Tottenham, luni de la 17.00
- Man. United vs Chelsea, luni de la 19.30
- Leicester vs Man. City, marți de la 21.45
Programele Eurosport 1 / Eurosport 2 pot fi urmărite online pe Eurosport Player.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 2 ORE
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 2 ORE